Press "Enter" to skip to content

Mama Geta, despre relația lui Culiță Sterp cu Carmen de la Sălciua. „Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine…”

Mama Geta a vorbit de curând despre relația pe care a avut-o fiul ei, Culiță Sterp, cu Carmen de la Sălciua. Femeia nu poate înțelege cum de cântăreața a putut renunța atât de ușor la mariajul lor. Potrivit celor spuse de Georgeta Guțiu, artista reușise să se integreze perfect în familia lor și nimic nu dădea de înțeles ce va urma.

Mama Geta a rămas profund marcată atunci când a aflat faptul că între Culiță și Carmen nu mai există cale de întoarcere.

Ce spune mama Geta despre relația fiului ei cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format un cuplu între anii 2017 și 2019 și au avut parte de o nuntă de vis.

“Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul. Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă”, a declarat, potrivit playtech.ro, mama Geta.

Georgeta Guțiu nu exclude varianta potrivit căreia și fiul ei ar fi putut greși pe perioada căsniciei. Cu toate acestea femeia se arată extrem de indignată de decizia luată de Carmen.

“Poate că a avut dreptate și Culiță a greșit. Bărbatul e diferit față de noi femeile, așa că poate mai trebuie să-l lași să experimenteze. Nu spun doar eu asta, o spun și cei mai în vârstă că mine! Nu știu dacă ce se spune e pe placul tuturor, dar eu tot cred că a greșit când a lăsat casa goală și a plecat. Ce fel de iubire a fost între ei, dacă la primul hop a și zburat din cuib?”, a adăugat mama lui Culiţă Sterp.

Ce spune Georgeta Guțiu despre actuala iubită a lui Culiță Sterp

Culiță Sterp și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de Carmen de la Sălciua, iar în prezent are o relație cu Daniela. Tânăra l-a făcut tată pe celebrul cântăreț, iar mama Geta este extrem de bucuroasă pentru acest lucru.

“Spre deosebire de Carmen, Daniela e altfel. E mult mai rezervată cu noi, familia. Spune doar ce are de spus, apoi se duce în treburile ei! Când ai un copil, după mine, lucrurile se schimbă. Trebuie să gândești pentru toți, și pentru tine, și pentru bărbat, și pentru micuț. De altfel, m-aș bucura foarte tare dacă cei doi, Culiță și Daniela, ar mai face încă un copil. Noi suntem casă primitoare și familie mare. Așa că e loc și de trei sau patru copii, chiar, cum am și eu!”, a competat cea căreia i se mai spune și “mama Geta”.

Familia Sterp este una extrem de frumoasă și de fericită, iar surorile lui Culiță sunt apreciate din ce în ce mai mult în mediul online.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page