Press "Enter" to skip to content

Marcela Fota s-a lăsat fotografiată așa lângă iubitul tinerel! Imaginea cu care artista a închis gura tuturor. Gestul pe care l-a făcut în public, neașteptat

Marcela Fota nu mai vrea să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii lumii și s-a afișat așa.

De când i-a murit soțul și s-a cuplat cu un tinerel ce are puțin peste 20 de ani, Marcela Fota a ajuns să fie în centrul multor controverse.

Nu de puține ori a fost criticată pentru relația de iubire pe care o are, dar, în schimb, ea nu a dat niciodată apă la moară.

Marcela Fota își sărbătorește iubitul tinerel

Nu a pus nimic la suflet și a mers pe drumul ei presărat cu iubire, fiind, însă, discretă cu viața personală. Fapt de care nu a mai ținut cont acum.

Pentru că este o zi importantă, Marcela Fota a dat uitării cele spuse de gurile rele și a decis să facă ceva ce nu a mai făcut până acum.

Mai exact, de ziua iubitului ei, după o noapte petrecută în club, direct din locația de lux, Marcela Fota a publicat o imagine de cuplu.

Cei doi s-au lăsat fotografiați stând pe o canapea, zâmbitori, îmbrățișați și privindu-se cu dragoste, imagine care, ulterior, a ajuns virală.

Cea care a făcut totul public fiind chiar cântăreața de muzică populară. Vedeta nu a publicat oricum fotografia, ci alături de un mesaj dedicat celui care i-a readus zâmbetul pe buze după ce a rămas văduvă.

”Viața să îți fie o bucurie! La mulți ani!”, a scris Marcela Fota pe Instagram, în dreptul imaginii în care-l soarbe din priviri pe mai tânărul ei iubit.

Postarea blondinei vine, poate, ca o replică la atacurile la care a supus-o Daniela Ploia în urmă cu ceva timp.

Interpreta de muzică populară i-a criticat alegerea amoroasă, menționând că, deși se ferește de ochii fanilor, colegii de breaslă au știut încă de la început cu cine umblă Fota, contrar aparențelor că se află încă în suferință după soțul decedat. 

”Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat… Când ești mamă, persoană publică, trebuie să ai grijă la ce exemplu dai în societate. Noi, artiștii, știam de acest partener, am și văzut-o la câteva evenimente cu el. Nu judec, dar nici nu pot sa aprob astfel de exemple, mai ales în cazul persoanelor publice”, a spus Daniela Ploia, conform Star Popular . 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page