Press "Enter" to skip to content

Maria Andria, în stop cardio-respirator, din cauza unei operații banale

Maria Andria a trecut, în urmă cu numai două zile, printr-o operație banală, dar care ar fi putut fi fatală.

Maria Andria a suferit o operație aparent banală, dar care ar fi putut fi fatală. După ce a fost supusă anesteziei generale, inima artistei a cedat. Logondnicul artistei este în stare de șoc, crezând că o va pierde pentru totdeauna. Totul a pornit de la o operație estetică.

În urmă cu câteva luni, artista a descoperit, în timp ce iubitul îi masa picioarele, mai multe gâlme suspecte, lcuru care a făcut-o să meargă de urgență la medic. Vedeta a aflat că problema sa a fost cauzată de o intervenție estetică, făcută în urmă cu mai mulți ani.

Pentru că se simțea complexată de celulită, Maria Andria a ales să apeleze la estetician. Medicul i-a injectat acid hialuronic în zona coapselor, acesta fiind, de fapt, cauza gâlmelor pe care cântăreața le-a descoperit. Substanța s-a împrăștiat în corp și risca să facă septicemie.

Matteo, logodnicul artistei, este în stare de șoc. Acesta a povestit episodul dramatic prin care a trecut partenera sa. Operația a durat patru ore.

„Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse. Medicl a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție. Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam.

Eram pe hol cu mama Mariei, iar la un moment dat, am văzut mai multe cadre medicale intrând în sala de operație, era agitație. Nimeni nu ne spunea nimic, chiar dacă noi întrebam insistent. Am aflat după ce a fost dusă la Terapie intensivă, ce s-a întâmplat de fapt. Maria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației”, a declarat Matte, pentru spynews.ro.

Maria Andria are mai multe incizii la nivelul picioarelor, deoarece medicii au fost nevoiți să intervină în mai multe locuri pentru a îndepărta acidul hialuronic. Mama vedetei a leșinat când a aflat că fiica sa a suferit un stop cardio-respirator.

„Mama Mariei a leșinat când a aflat ce a aflat ce a pățit fiica ei. Noroc că eram la spital, medicii i-au pus o perfuzie. Am reușit să intrăm câteva minute seara la ea, nu am putut să vorbim, era sedată. Eu nu sunt de acord cu operațiile estetice, ea este frumoasă așa cum este”, a mai declarat Matteo.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page