Press "Enter" to skip to content

Maria Cârneci este în doliu! Fratele interpretei de muzică populară a trecut la cele veșnice: „Lacrimi și durere mare”

Maria Cârneci varsă lacrimi amare, după ce fratele interpretei de muzică populară s-a stins din viață. Vestea a fost dată chiar de artistă, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare.

Maria Cârneci trece prin momente cumplite, și asta după ce și-a condus fratele pe ultimul drum. Sânge din sângele artistei, fratele acesteia a trecut la cele veșnice în urmă cu doar două zile, astfel că durerea resimțită este încă foarte mare. Familia întreagă varsă lacrimi amare, iar vestea teribilă a fost dată chiar de cântăreață pe pagina ei de Facebook.

Maria Cârneci și-a condus fratele pe ultimul drum

Maria Cârneci trece, din nou, printr-o perioadă grea a vieții sale. Fratele interpretei de muzică populară s-a stins din viață și a lăsat în urmă o suferință cumplită în sufletul cântăreței. Anunțul a fost făcut chiar de Maria Cârneci, în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Facebook, acolo unde a transmis un mesaj în memoria celui care i-a fost alături la bine și la greu.

Totodată, Maria Cârneci a precizat că fratele ei a fost înmormântat în cursul zilei de azi.

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!”, a fost mesajul transmis de Maria Cârneci în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook.

Maria Cârneci a fost o persoană extrem de veselă, însă o altă tragedie abătută asupra familiei sale a devastat-o. Este vorba despre moartea celui alături de care și-a petrecut cea mai mare parte din viață, soțul și sprijinul ei la bine și la greu. Romulus Petrescu a murit în 2019, la vârsta de 65 de ani. Pe 25 noiembrie 2023 s-au împlinit 4 ani de la decesul soțului Mariei Cîrneci.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page