Press "Enter" to skip to content

Mesaj emoţionant al fiului de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian. Regretatul artist ar fi împlinit 62 de ani

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian, merge în fiecare luna la mormantul regretatului artist. A făcut-o şi duminică, 18 septembrie, când interpretul ar fi împlinit vârsta de 62 de ani.

Mesaj emoţionant al fiului de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian. Artistul ar fi implinit, duminică, 18 septembrie, 62 ani. Alin Gabriel Matei, cel pe care interpretul îl considera fiu, a transmis si un mesaj plin de durere despre cel pe care îl considera ca pe al doilea tată.

„Era ziua în care îi spuneam „La mulţi ani!” marelui artist Petrică Mâţu Stoian. E primul an în care nu-i mai urăm, este destul de trist, eram obişnuiţi ca în această zi să fim bucuroşi, să râdem alături de dumnealui, este destul de greu. Chiar mă gandeam, la miezul nopţii, că la ora 12 îi scriam „La mulţi ani!”, Îl sunam… am simţit că ceva nu era la locul lui, nu era ca înainte. În mod evident merg la mormântul dumnealui”, a declarat Alin Gabriel Matei, pentru Star Popular.

„A fost un an decisiv pentru mine. De fiecare dată înaintea examenelor mă gândeam la dumnealui şi îl rugam să mă ajute. Sunt sigur că dacă era in viaţă, ca de fiecare dată, mă suna înaintea examenelor şi mă îmbărbăta, iar emoţiile n-ar fi fost atât de mari. Din păcate, nu mai este posibil acest lucru. Port camaşa dumnealui mereu, mă face să-l simt lângă mine pe scenă”, a mai spus Alin Gabriel Matei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page