Press "Enter" to skip to content

Mesaj emoţionant postat de soţul cântăreţei Carmen Cornaci înainte de a se sinucide: „Obstacole întâresc căsnicia”

Soțul artistei Carmen Cornaci și-a pus capăt zilelor. Bărbatul a recurs la un asemenea gest după ce artista a decis să divorțeze din cauza neînțelegerilor. Cu câteva zile înainte de a se sinucide, Ionuţ a postat mai multe mesaje emoţionante care lăsau să se înţeleagă că suferă şi nu poate trece peste despărţirea de Carmen.

Carmen Cornaci trece prin momente grele. Soțul cântăreței de muzică populară s-a sinucis după ce artista a decis să divorțeze și a plecat de acasă cu cei doi copii pe care îi au împreună. Cei doi erau căsătoriți de 13 ani şi aveau împreună doi copii.

Un vecin a fost cel care a alertat autoritățile după ce l-a găsit pe bărbat spânzurat în podul casei. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cei doi copii ai artistei sunt devastați de pierderea tatălui. Carmen Cornaci încearcă să fie puternică pentru micuții care au nevoie și de consiliere psihologică.

Mesaj cutremurător postat de soţul cântăreţei Carmen Cornaci înainte de a se sinucide

Ionuţ Cornaci avea doar 38 de ani şi nu a putut accepta că familia lui se destramă.

Relația este ceva viu. La fel ca și mușchii corpului, nu poate deveni mai puternică fără stres și provocare. Trebuie să te lupți. Trebuie să despici firul în patru. Obstacole întâresc căsnicia„, a scris Ionuţ Cornaci pe Facebook, cu câteva zile înainte de a se sinucide.

De altfel, pe contul său sunt postate mai multe mesaje care lăsau să se înţeleagă că suferă şi nu poate trece peste despărţirea de Carmen şi peste faptul că stă departe de copii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page