Press "Enter" to skip to content

Mesajul lui Volodimir Zelenski la o lună de când a început războiul: ″Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj în limba engleză întregii lumi, la o lună de când a început războiului dintre Rusia și Ucraina. Președintele ucrainean le cere oamenilor să iasă în stradă, în semn de protest.

Volodimir Zelenski a transmis în noaptea de miercuri spre joi un mesaj cutremurător întregii lumi. La o lună de când Rusia a început invazia în Ucraina, președintele ucrainean le cere tuturor să iasă în stradă și să proteste împotriva războiului.

Războiul Rusiei nu este doar războiul împotriva Ucrainei. Are un înţeles mult mai larg. Rusia a început războiul împotriva libertăţii. Rusia încearcă să înfrângă libertatea tuturor oamenilor din Europa. Tuturor oamenilor din lume. A încercat să arate că doar forţa brută şi crudă contează. Lumea trebuie să oprească Rusia. Lumea trebuie să oprească războiul. Mulțumesc tuturor celor care acționează în sprijinul Ucrainei. În sprijinul libertății. Dar războiul continuă. Actele de teroare împotriva oamenilor pașnici continuă, a spus acesta.

Mesajul lui Volodimir Zelenski la o lună de când a început războiul: ″Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Totodată, Volodimir Zelenski a făcut un apel către întreaga lume și le-a crut oamenilor să iasă în stradă.

Deja o lună. Atât de mult. Mi se frânge inima, sunt frânte inimile tuturor ucrainenilor şi ale tuturor oamenilor liberi de pe planetă. De aceea, vă rog, fiți împotriva războiului!

Exprimaţi-vă, manifestaţi-vă din birourile voastre, din casele voastre, din şcolile şi universităţile voastre, manifestaţi în numele păcii!

Ieşiţi în pieţe, pe străzi. Faceţi-vă văzuţi şi auziţi. Spuneţi că oamenii contează, libertatea contează, oamenii contează, pacea contează. Ucraina contează, a transmis președintele Ucrainei.

 

Într-un alt mesaj video, Volodimir Zelenski a vorbit despre faptele înspăimântătoare pe care le fac rușii în Ucraina și a susținut că țara sa nu a amenințat niciodată securitatea Rusiei.

Trupele ruseşti ne distrug oraşele. Ucid civili fără discriminare. Violează femei. Răpesc copii. Trag în refugiaţi. Capturează convoaie umanitare. Sunt implicaţi în jafuri. Dau foc la muzee, aruncă în aer şcoli şi spitale. Ţinta pentru ei sunt universităţile, cartierele rezidenţiale… Orice! Trupele ruseşti nu cunosc limitele răului, a transmis liderul de la Kiev.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page