Press "Enter" to skip to content

Meteorologii anunță alternanțe termice periculoase. După ger, termometrele vor indica până la 26 de grade, apoi temperaturile scad iar

Schimbare radicală a vremii! După temperaturile scăzute din ultimele zile, vremea se încălzește în toată țara. Temperaturile vor ajunge chiar și la 26 de grade.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obişnuite, în următoarele două săptămâni, în întreaga ţară, anunţă meteorologii ANM, care precizează că după aceea, timp de alte două săptămâni, temperatura medie va fi apropiată de cea specifică perioadei.

În săptămâna 25 martie – 1 aprilie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile vestice, nordvestice, nordice şi local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 1 – 8 aprilie temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării.

În săptămâna 8 – 15 aprilie temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

În săptămâna 15 – 22 aprilie mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar, local, în regiunile centrale şi estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page