Press "Enter" to skip to content

Mihai Voropchievici a facut anuntul. Ele sunt zodiile cu noroc la bani in 2024: „Vor fi vedetele chiar de la începutul anului”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre cele doua zodii care vor avea noroc la bani inca din primele zile ale anului 2024.

Balanta De regula, pentru Balante si nu conteaza atat de mult capitolul financiar, atat timp cat isi pot permite orice. Nu fac parte din categoria zorilor care pun mare pret pe bani.

Lucrurile se pot schimba de anul viitor si Balantele sa realizeze ca au un potential si ca pot face tot ce si-au propus, mai ales daca au existat anumite momente in care au simtit ca sunt la limita cu banii. Datorita acestui fapt, cand au scartait, cum zice romanul, si si-au dat seama ca portofelul a inceput sa faca striptease, atunci se apuca sa faca bani.

Balantele isi vor dori sa faca schimbari radicale si aici e benefic, deoarece au sanse ca acest lucru sa se intample inca din primele zile ale lui 2024. Chiar daca altii sunt deja cu gandul la vacanta de iarna, nativii din Balanta isi fac planuri mari si vor sa incerca sa indeplineasca acele obiective. Balanta vrea sa aiba bani ca sa-i bucure pe cei din jur. Nici n-au ajuns in posesia banilor si el stie ca vrea sa ia cutare lucru la fiecare

Scorpion A doua zodie care vine dupa Balanta si se pliaza un pic pe norocul la bani, sunt vecinii lor, Scorpionii.

Datorita faptului ca iubesc luxul si nu se uita la finante, cand isi doresc ceva sau cand trebuie sa-si indeplineasca propriile dorinte, de multe ori pot ajunge si in situatii delicate. Asa ca Scorpionii trebuie sa profite de noile oportunitati pe care le ofera conjunctura anului 2024 si sa beneficieze chiar din primele zile, la fel ca vecinilor de zodie, Balantele.

Nativii Scorpion vor fi cu adevarat impliniti pe plan financiar si vor intelege ca pot face mai mult decat au crezut vreodata, cu conditia sa incerce sau sa propuna sa fie promovati in luna ianuarie. Si ei stiu sa-si ceara drepturile, la obiect, direct.

Vor obtine o marire de salariu la care tot au sperat pe parcursul anului precedent. Acum, daca a venit noul an si au aflat ca noroc la bani, cei mai curajosi se vor gandi mai mult la momentul in care vor pune bazele unei afaceri. Tintesc pe termen lung.

Bucuria, si la Scorpion si a Balantei, este de a reusi sa ii faca pe ceilalti multumiti. Dar Scorpionii, in plus, stiu sa puna banul acolo unde afacerea ii va aduce dublu, triplu sau inzecit.

Deci, pentru 2024, regret ca nu sunt toate zodiile la fel. Dar la cei care au ascendent in Balanta sau Scorpion poate sa mearga, si se mai pliaza si cei care sunt pe axa cu Balanta si Scorpionul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page