Press "Enter" to skip to content

Minora gravidă umilită de Piedone într-un video postat pe Fb a născut prematur

Minora gravidă umilită de primarul Cristian Popescu Piedone într-un video, distribuit pe Facebook chiar de către acesta, a născut prematur a doua zi după întâlnirea cu edilul.

Piedone este filmat în timp ce face o vizită la un centru de primire în regim de urgență din subordinea Primăriei Sectorului 5, sub pretextul că vrea să verifice condițiile de locuire de acolo, în contextul scandalului privind azilurile groazei.

În timpul vizitei, primarul de la Sectorul 5, recent eliberat din închisoare, o umilește pe o minoră gravidă, dar și pe o angajată a centrului.

„Ce faci, păpușă? Tu ești aici în centru? Și ești gravidă? E gravidă? Câți ani are? Păi și cum a rămas gravidă?”, este modul în care Piedone i se adresează tinerei.

În plus, comportamentul fetei, care se ascunde de primarul Sectorului 5, lasă să se înțeleagă că nu a fost de acord să fie filmată. Cu toate acestea, identitatea fetei nu este protejată în niciun fel, fața acesteia fiind expusă.

Minora a născut mai devreme cu circa 3 săptămâni

La scurt timp după întâlnirea cu Piedone și după ce filmarea a fost distribuită pe Facebook, tânăra a născut prematur, potrivit surselor PRESShub.

„Minora urma să nască la sfârșitul acestei luni. Era în săptămâna 37, deci la limita a ceea ce se consideră o naștere prematură. A născut luni și este internată la Maternitatea Polizu”, a explicat pentru PRESShub o sursă din cadrul Primăriei Sectorului 5.

Potrivit informațiilor noastre, atât mama, cât și copilul sunt bine, fără probleme de sănătate.

PRESShub a verificat informația și din alte surse, care au confirmat situația. Am cerut și un punct de vedere oficial de la DGASPC Sector 5. Vom reveni când vom primi un răspuns oficial.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page