Press "Enter" to skip to content

Mircea Badea, cuvinte emotionante dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Am fost foarte marcat „

Mircea Badea a spus, la Antena 3, ce l-a impresionat profund in ziua in care Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat.

„Eu nu am fost niciodata monarhist, nici nu cred ca devin. Am fost foarte marcat de ce s-a intamplat ieri si intrebandu-ma de ce sunt asa de marcat, nefiind monarhist, raspunsul e simplu. Din punctul meu de vedere, odata cu regina Marii Britanii a disparut o lume, lumea din care facem parte.

Am fost foarte emotionat. Mi-am dat seama ca lumea din care fac si eu parte dispare odata cu Regina Angliei. Era ultimul mare lider mondial cu o aura aproape mistica, in opinia mea, care reprezenta niste valori traditionale si un fel de a fi, punea un nord pe busola intr-un fel in care nu cred ca se va mai intampla.

Adica cred ca o data cu decesul Reginei Angliei clar se marcheaza trecerea la o noua lume, o lume pe care eu nu o intuiesc ca fiind nici pe departe minunata. Foarte important mi s-a parut si m-a emotionat, foarte tare felul in care a fost anuntata moartea Reginei Angliei. Si anume cu aceea foaie A4, simpla, cu un text cu litere mici, banale, negre, cu propozitii simple: „Regina Marii Britanii a decedat in pace. Regele si Regina raman la castel pana a doua zi” CONTINUARE

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page