Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida, umilită după ce a cântat la o nuntă: „Așa ai ajuns? Nesătulă de bani”

Mirela Vaida, umilită după ce a cântat la o nuntă. Considerată una dintre cele mai complexe vedete de la noi, Mirela Vaida activează în lumea televiziunii, prezintă Acces Direct la Antena Stars, este actriţă, dar şi cântăreaţă.

Mirela Vaida, umilită după ce a cântat la o nuntă. Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o filmare de la un eveniment unde a fost invitată să cânte, însă reacțiile internauților nu au fost deloc  încurajatoare. Deși au fost și urmăritori care au felicitat-o, unul din urmăritori nu s-a putut abține și a umilit-o pe Mirela Vaida.

Mirela Vaida, umilită după ce a cântat la o nuntă

Așa ai ajuns? Nesătulă de bani să cânți pe la nunți!… Vai de capul tău!”, a fost mesajul postat de internaut, în dreptul videoclipului publicat de vedetă pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida iubește muzica și în timpul liber se dedică nunților și evenimetelor unde este invitată să cânte: „Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţă că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică. Am fost la Mamaia, în ’97. Am mai fost la «Ploaia de stele», în 2001”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida mai vrea un copil

Mirela Vaida are trei copii minunați și nu exclude ideea de a fi, din nou, mamă. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit într-un interviu pentru TV Mania că se simte o femeie împlinită şi nu exclude să mai facă un copil.

Am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește.

Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai doir un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a dezvăluit Mirela Vaida pentru TV Mania.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page