Press "Enter" to skip to content

MOMENTE DIFICILE PENTRU HORIA MOCULESCU! COMPOZITORUL A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR ȘI A FOST CONECTAT LA UN APARAT DE OXIGEN

 Momente grele pentru Horia Moculescu. Compozitorul a ajuns pe mâna medicilor și a fost conectat la un aparat de oxigen. Detalii neștiute!

Horia Moculescu a ajuns pe mâna medicilor și a fost conectat la un aparat de oxigen din cauza problemelor la plămâni pe care le are. Compozitorul a recunoscut că a fost un fumător înrăit, iar acum, după aproape 20 de ani de când a renunțat la viciu, plămânii acestuia încă se resimt.

Sfârșit de an cu probleme pentru Horia Moculescu

Îndrăgitul compozitor, în vârstă de 84 de ani, se confruntă cu probleme pulmonare din cauza fumatului excesiv din tinerețe. Timp de 42 de ani, Horia Moculescu a fumat nici mai mult, nici mai puțin de 70 de țigări pe zi, fapt ce, de-a lungul timpului, i-a afectat starea de sănătate și funcționarea normală a plămânilor.

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani, plămânii și organismul compozitorului nu s-au refăcut, iar pentru a funcționa în parametrii normali,  Horia Moculescu a declarat că din când în când este nevoit să crească nivelul oxigenului din organism cu oxigen dintr-un aparat:

“Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT.

Sunt o țintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere și cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a povestit Horia Moculescu la Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page