Press "Enter" to skip to content

Moneda veche care se vinde cu aproape 10.000 de lei pe OLX. Tu o ai acasă?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că monedele și bancnotele vechi sunt la mare căutare, iar colecționarii caută să le cumpere pe site-urile de anunțuri din România. Ei bine, există o monedă veche care se vinde cu suma de aproape 10.000 de lei pe OLX. Tu o ai acasă? Ar trebui să verifici dacă o ai în locuință, pentru a o vinde cu 2.000 de euro pe site-urile de anunțuri din țara noastră.

  • Moneda care se vinde cu aproape 10.000 de lei pe OLX
  • Despre ce piesă veche este vorba

Bancnotele și monedele vechi au devenit obiecte de colecție căutate de pasionații de numismatică și istorie. Pe platforme precum OLX, aceste obiecte rare și istorice sunt adesea scoase la vânzare, iar unele pot atinge sume considerabile. Colecționarii apreciază aceste articole nu doar pentru valoarea lor monetară, ci și pentru istoria și design-ul lor distinctiv.

De altfel, colecționarii experimentați caută adesea seturi complete sau piese rare care să completeze colecțiile lor. O altă monedă veche se vinde acum cu aproape 10.000 de lei pe OLX. Iată despre ce piesă veche este vorba!

Moneda care se vinde cu aproape 10.000 de lei pe OLX

Moneda care se vinde cu suma de 2.000 de euro, adică aproape 10.000 de lei pe site-ul de anunțuri OLX este cea din anul 1994, care are pe ea chipul lui Mihai Viteazu. Vânzătorul a postat-o pe acest site și a menționat faptul că prețul este negociabil.

„Vând monedă veche din anul 1994. Are gravat chipul lui Mihai Viteazu, iar valoarea nominală este de 100 lei. Arată aproape impecabil. În prezent, aceasta a ajuns sa valoreze undeva la 5.000-110.000 mii euro. Acest produs este destinat colecționarilor, celor care știu valoarea monedei. Diametru 29 MM, grosime 2 MM, greutate 8,75 g, material: oțel placat cu nichel. Prețul este de 2.000 mii euro, negociabil. Cer și ofer seriozitate. Nu cumpăr alte monede similare, doar vând”, scrie în anunțul postat pe OLX de vânzător.

O altă monedă se vinde cu 5.000 de euro pe OLX

altă monedă se vinde cu 5.000 de euro pe OLX. Pe platforma de anunțuri, una dintre monedele care atrage atenția prin suma impresionantă la care este listată este cea de 100 de lei din anul 1994. Această monedă veche a fost pusă în vânzare pe site la prețul notabil de aproximativ 25.000 de lei, echivalentul a 5.000 de euro.

„Vând monedă de 100 lei din anul 1994! 24.840 lei”, menționează vânzătorul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page