Press "Enter" to skip to content

Monica Tatoiu, adevărul despre vedeta care i-a făcut avansuri soțului ei: „A fost la mine în casă”

Monica Tatoiu este o persoană transparentă și extrem de sinceră.

Femeia de afaceri nu se ascunde să vorbească liber și direct despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Victor Tatoiu.

Afacerista a recunoscut că o vedetă din România i-a făcut avansuri partenerului ei.

Mai mult, se pare că aceasta a fost la ea în casă și o cunoaștea foarte bine pe femeia de afaceri.

Monica Tatoiu se numără printre cele mai puternice femei de afaceri din România, iar de-a lungul anilor a reușit să-și construiască o carieră de succes. Înainte să fie o persoană publică, Monica Tatoiu este mamă și soție, iar partenerul său de viață este mai puțin cunoscut în lumea mondenă. Acesta nu a dorit să apară în fața camerelor de luat vederi, deși este căsătorit cu afacerista de mai bine de 34 de ani.

Femeia de afaceri și soțul ei au împreună un băiat, Victor. Monica Tatoiu se declară o femeie norocoasă, mărturisind că este extrem de fericită cu soțul ei. Vedeta se află la a treia căsătorie după ce, în primele două mariaje, norocul în dragoste i-a surâs atât de mult. Monica și Victor Tatoiu au reușit să facă față greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul relației.
Directă și mereu dornică să-și facă auzită vocea, Monica Tatoiu a povestit cum o vedetă din România i-a făcut avansuri soțului, Victor Tatoiu. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, femeia de afaceri a răspuns întrebărilor lui Bursucu. Monica Tatoiu a fost provocată să răspundă unor întrebări incomode, iar una dintre acestea a surprins pe toată lumea. Afacerista a fost întrebată ce vedetă de la noi i-a făcut avansuri partenerului său. Monica a vorbit despre ea, dar a preferat să nu-i facă numele public.

„Fără nume? O doamnă care a pozat foarte bine într-o persoană total morală, foarte cultă. A fost la mine în casă. După aceea s-a cuplat cu tot felul de intelectuali. Deci o intelectuală. Brunetă. Era vedetă mainstream, cu intelectualii ăștia. Trăiește, dar a dispărut. Știi ce se întâmplă cu fetele astea care pozează în Maica Tereza? Sfârșesc să călărească un card de credit. Intelectualii noștri au o problemă. Lor le plac deviațiile’, a spus Monica Tatoiu, relatează libertatea.ro.

Monica Tatoiu formează un cuplu de 39 de ani cu Victor Tatoiu, iar de 35 de ani sunt căsătoriți. Cei doi au împreună un fiu, Victor. Soțul afaceristei este din Constanța, iar de-a lungul anilor a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Monica Tatoiu a mărturisit că unul dintre motivele pentru care acesta nu a apărut mai des în fața camerelor de luat vederi este limbajul său. Cei doi se potrivesc de minune, fiind două persoane extrem de directe.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page