Press "Enter" to skip to content

Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul: „Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor”

Invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a vorbit despre momentul în care va părăsi această lume. Discuția a plecat de la eutanasierea animalelor și incinerarea oamenilor.

Monica Tatoiu a dezvăluit ce vrea să se întâmple cu corpul ei, după ce va muri. Cu mulți ani în urmă, atunci când făcea parte din viața politică, femeia de afaceri a susținut adoptarea legii care viza eutanasierea câinilor vagabonzi. Din această cauză, Monica Tatoiu a fost acuzată că nu are niciun fel de milă vizavi de animale. Acum, Monica Tatoiu a vorbit despre acest subiect controversat. Cu această ocazie, fosta femeie de afaceri a mărturisit că își dorește să fie eutanasiată, în momentul în care va părăsi această lume.

Monica Tatoiu: „ Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta. Trebuie să fim pragamatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică.Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici .”, a declarat Monica Tatoiu.

Ce pensie are Monica Tatoiu
Vedtea a recunoscut că a început să lucreze în învățământ pe suma de 600 de dolari. „Eu am început cu 600 de dolari (salariu n.r.) și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”, scria Monica tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Fosta femeie de afaceri a mprturisit că încasează de la statul român suma de 12.000 lei. Tatoiu a subliniat faptul că tot ceea ce a câștigat de-a lungul timpului a fost trecut pe cartea de muncă.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.”, a spus Monica Tatoiu pentru click.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page