Press "Enter" to skip to content

Moștenirea Mioarei Roman: 300.000 de euro datorie

Mioara Roman, care a încetat din viață, azi, la vârsta de 83 de ani, a lăsat în urmă o datorie uriașă, de 300.000 de euro, la RA-APPS. Suma reprezintă vechile sale restanțe la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, în care a locuit, încă din vremea când fostul ei soț, Petre Roman, era prim-ministru. În exclusivitate pentru Playtech Știri, avocata Beatrice Comăniceanu ne-a explicat de ce Oana și Catinca Roman sunt bune de plată, după decesul Mioarei Roman, dar și cum se poate scăpa de această povară financiară.

Oana Roman, despre datoriile Mioarei Roman, la RA-APPS: ”Restanța totală este de 300.000 de euro”

Vedeta tv Oana Roman ne vorbea, anul trecut, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, despre delicata situație în care se afla mama ei, despre datoriile uriașe ale Mioarei Roman, dar și despre procesele cu RA-APPS (Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat). Deși era grav bolnavă, fiind diagnosticată cu Parkinson, și se afla sub stricta îngrijire medicală, într-o clinică privată, Mioara Roman avea poprire pe pensie.

RA-APPS le și invitase, la tribunal, pe cele două surori, Catinca și Oana Roman, încă de anii trecuți, în contul datoriei Mioarei Roman. Oana Roman a declarat pentru Playtech Știri că restanța totală este de 300.000 de euro, iar situația era una delicată pentru familia sa.

Beatrice Comăniceanu, avocat: ”La dezbaterea moștenirii, familia preia și bunurile și datoriile”

Contactată de reporterul Playtech Știri, avocata vedetelor, Beatrice Comăniceanu, a explicat că la dezbaterea moștenirii, familia preia și bunurile și datoriile. Astfel, moștenitorii, în cazul de față, Oana și Catinca, fiicele Mioarei Roman, sunt bune de plată pentru datoriile moștenite.

Avocata a afirmat că dreptul la moștenire vine nu numai cu avantaje, ci și cu responsabilități financiare. Beatrice Comăniceanu a subliniat că există posibilitatea ca surorile Oana și Catinca Roman să preia datoriile, dar și o portiță de scăpare.

Dacă surorile nu doresc să accepte moștenirea, ar putea scăpa de datorii, în funcție de bunurile pe care Mioara Roman le-a lăsat în urmă.

Mioara Roman, care fusese diagnosticată cu Parkinson, a locuit în ultima parte a vieții într-o clinică privată, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. A încetat din viață azi, la vârsta de 83 de ani. Mioara Roman a fost soția lui Petre Roman, fost prim-ministru.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page