Press "Enter" to skip to content

Motivul pentru care nu trebuie să usuci hainele pe calorifer. Mulți români fac des această greșeală

Mulți români obișnuiesc să usuce hainele pe calorifer și asta pentru că au mare nevoie de ele într-un timp destul de scurt, însă nu ar trebui sub nicio formă să facă asta. Ei bine, ei fac o greșeală fără să-și dea seama. Iată care este motivul pentru care nu trebuie să usuci niciodată hainele pe calorifer!

  • De ce să nu usuci hainele pe calorifer
  • Mulți români fac această greșeală

Tu ai idee de ce nu trebuie să usuci hainele pe calorifer? Mulți români fac această greșeală, poate fără să-și dea seama. Încearcă să nu mai faci asta, deoarece nu este deloc în avantajul tău.

De ce să nu usuci hainele pe calorifer

Hainele imediat scoase din mașina de spălat trebuie scuturate foarte bine, puse într-un lighean și după aceea întinse afară pe uscător sau în casă, asta dacă afară sunt temperaturi scăzute și nu ai altă sursă pentru a le usca.

Nu pune niciodată hainele la uscat pe calorifer, deoarece nu vei face decât să produci umezeală în casă, iar sănătatea ta și a familiei tale poate să fie afectată din cauza umezelii. De la umezeală se poate forma mucegai, iar când acesta se formează, foarte greu scapi de el.

De ce să nu lași hainele în mașina de spălat nici măcar o oră

De asemenea, toate gospodinele ar trebui să știe că nu trebuie să lase hainele în mașina de spălat nici măcar o oră, asta după ce ele au fost spălate proaspăt. Ei bine, gospodinele desăvârșite susțin că în spatele acelor garnituri de cauciuc care se află în mașina de spălat există ciuperci și bacterii care dăunează grav sănătății.

După ce ciclul de spălare a terminat, iar hainele rămân în interior, acestea vor căpăta microorganisme care se înmulțesc activ. Astfel, hainele vor căpăta microbi din mașina de spălat și, pe deasupra, vor avea un miros urât, care greu mai iasă din haine.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page