Press "Enter" to skip to content

Motivul şocant pentru care Adrian Văncică şi-a dat demisia. A renunţat la rolul care l-a făcut celebru

Adrian Văncică, celebrul actor cunoscut pentru rolul său în popularul serial de comedie Las Fierbinți, a făcut un pas surprinzător acum doi ani, renunțând la postul său la Teatrul Nottara, unde a activat timp de 15 ani. Decizia a fost una bruscă, lăsând în urmă întrebări și speculații în rândul fanilor și al conducerii instituției teatrale.

Motivul şocant pentru care Adrian Văncică şi-a dat demisia. Considerat unul dintre cei mai apreciați actori din România şi cunoscut pentru interpretarea rolului Celentano în Las Fierbinți, difuzat la Pro TV începând din 2012, actorul a decis să își părăsească postul la Teatrul Nottara, unde a lucrat timp de 15 ani.

Demisia a fost un șoc pentru conducerea Teatrului Nottara, mai ales că demersul lui Adrian Văncică a fost marcat de o lipsă totală de anunț prealabil. La momentul respectiv, actorul mai juca într-o singură piesă de teatru, iar surse din conducere au sugerat că plecarea sa ar putea fi legată de un program extrem de încărcat.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara, citată de Cancan.

Cu toate că s-a bucurat de o mare popularitate pentru rolul său în Las Fierbinți, Adrian Văncică a recunoscut că nu toată lumea îl apreciază. În special, mătușa actorului nu s-a arătat fană a personajului său, motivând că nu dorește să vadă bețivi nici măcar la televizor, având o experiență personală neplăcută.

„Am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv, care o bătea și a zis: „Eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor!”. Da, dar e comedie, de râs… „Nu mă interesează!”. Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el”, a dezvăluit Adrian Văncică.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page