Press "Enter" to skip to content

Muncitor român mort în prima zi de lucru în Italia. Marian avea doar 30 de ani și a căzut din picioare

Un muncitor român a murit la Veneția, în prima lui zi de muncă. Marian Nicolae Holban avea 30 de ani și venise în Italia în speranța unui trai mai bun. Bărbatul a căzut pur și simplu din picioare.

Muncitor român mort în prima zi de lucru în Italia. Marian Nicolae Holban, în vârstă de 30 de ani, trăia de zece ani în Italia. Originar din Vaslui, bărbatul a murit în condiții suspecte chiar în prima lui zi de muncă într-un depozit din Veneția. Românului i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Colegii au chemat ambulanța, care l-a transportat la spital. Era inconștient. Din păcate, după două zile bărbatul a murit, scrie Il Gazzettino.

Procurorii fac cercetări pentru a afla cum a murit românul. Prima ipoteză este că românului i s-a făcut rău și a căzut.  Bărbatul prezenta o lovitură la cap, iar anchetatorii  vor să afle dacă provine de la căzătură sau chiar lovitura a fost cauza decesului. Trupul său a fost preluat de către medicii legiști pentru necropsie. În funcție de rezultat, se va afla dacă suferea de vreo boală sau este vorba despre un accident de muncă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page