Press "Enter" to skip to content

Nicolae Stanciu i-a oferit zeci de mii de euro unui coleg belgian. Motivul pentru care a făcut acest gest

Nicolae Stanciu este în atenția publică în această perioadă, după victoria obținută în fața Ucrainei.

Nicolae Stanciu, în vârstă de 31 de ani, se bucură de succes deplin după ce a deschis calea către o victorie istorică în fața Ucrainei. Fotbalistul a fost numit „omul meciului” pentru performanța de a EURO 2024. Un fost coleg al mijlocașului a dezvăluit o întâmplare care a avut loc în perioada în care fotbalistul evolua pentru Anderlecht.

Nicolae Stanciu i-a oferit zeci de mii de euro unui coleg belgian

Stanciu i-a făcut o ofertă în valoare de 50.000 de euro unui coleg în perioada în care el evolua în Belgia, la Anderlecht. Mai exact, căpitanul României i-a făcut o ofertă lui Frank Boeckx în clipa în care a ajuns în Belgia. Motivul a fost preluarea tricoului cu numărul 23. După victoria de la EURO 2024, portarul belgian și-a adus aminte de întâmplare și a decis să o facă publică.

Luni după-amiază, la emisiunea  „That is fussball”, belgianul a fost surprins să vadă ce număr avea pe tricou Stanciu, așa că a explicat și motivul.

„M-am bucurat să-l văd din nou marcând. De fapt, am fost surprins că a jucat astăzi cu tricoul numărul 21. De ce? Ei bine, când a sosit la noi în 2016, a oferit 50.000 de euro pentru a-mi prelua numărul 23. Are acel număr tatuat și pe corp. Am încercat să-l fac să ridice prețul”, a spus Frank Boeckx.

În cele din urmă, portarul nu i-a oferit numărul, iar Nicolae Stanciu a fost decarul echipei. A mai evoluat ulterior pentru Sparta Praga, Al Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns, iar în prezent joacă pentru Damac, acolo unde este antrenat de Cosmin Contra. Frank Boeckx s-a retras de la Anderlecht în 2020. Nicolae Stanciu plecase însă, încă din 2018 de la trupa belgiană.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page