Press "Enter" to skip to content

Nicoleta Luciu, dezvaluiri din relatia pe care a avut-o cu Dinu Maxer: „Nu conta ce faceam sau ce as fi putut face, el era…”

Nicoleta Luciu a avut o relatie romantica cu Dinu Maxer timp de 8 ani, iar in acea vreme, multi au crezut ca cei doi vor ajunge la casatorie.

In 2005, povestea lor de iubire s-a incheiat.

Recent, Deea Maxer a anuntat sfarsitul casatoriei sale de 18 ani cu Dinu Maxer. Separarea cuplului a fost o surpriza pentru multi, dat fiind aparenta lor legatura puternica. Inainte de a se casatori cu Deea, Dinu a avut o relatie de dragoste cu Nicoleta Luciu.

Timp de opt ani, relatia dintre Dinu Maxer si Nicoleta Luciu parea sa fie destinata casatoriei, facandu-si familiile sa creada in unirea lor. Cu toate acestea, in 2005, in ciuda asteptarilor, cei doi si-au declarat despartirea. Timpul a trecut, iar atat frumoasa actrita, cat si Dinu Maxer au format familii frumoase cu alti parteneri.

In urma cu aproape doua decenii, Nicoleta Luciu si Dinu Maxer au pus capat relatiei lor de opt ani, surprinzand fanii lor. Desi povestea lor de dragoste a fost una invidiata, cuplul a ales sa se desparta in loc sa se casatoreasca. Niciunul dintre ei nu a dezvaluit motivele despartirii lor pentru multi ani. Totusi, intr-un interviu din 2009, Nicoleta a dezvaluit ca gelozia puternica a lui Dinu a fost principala cauza a despartirii lor.

„Cand eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce faceam sau ce as fi putut face, el era gelos si imi dadea o stare de nesiguranta care ma facea si pe mine sa ma simt geloasa. Dar atunci nu stiam. Toate femeile din familia mea au ramas cu barbatii lor, indiferent de ce le-au facut. Asa credeam si eu ca trebuie sa fie. Eram cu Maxer si trebuia sa raman toata viata cu el”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit viva.ro.

Dupa ce s-a despartit de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer s-a casatorit cu Deea Maxer. Recent, artistul a vorbit despre despartirea de Nicoleta Luciu si a admis ca a fost foarte posesiv. La acea vreme, Nicoleta Luciu era dorita de multi barbati, ceea ce a starnit gelozia lui Dinu Maxer.

„Nu voiam sa ma casatoresc, nu voiam copii si nu voiam sa joace in telenovele. Orice femeie isi doreste sa se casatoreasca, dar eu plecasem in viata blocat pe ideea ca nu o sa ma casatoresc, din cauza istoriei parintilor mei. (…)Si nu, nu am vrut sa joace in telenovele, pentru ca eram gelos. Ne-am despartit in 2005”, a declarat Dinu Maxer in emisiunea lui Catalin Maruta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page