Press "Enter" to skip to content

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt la un pas de divorț! Mai au de stabilit ultimele detalii. Informații exclusive de culise

Vestea care i-a lăsat pe toți cu gura căscată și care circulă în cercurile mondene este că Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, ar divorța. Potrivit unor apropiați, cei doi urmează să se prezinte la notar, iar fiecare va deveni liber.

  • Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț
  • Mai au de stabilit ultimele detalii

Nicoleta Luciu  şi Zsolt Cergo formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Apropiații soțului vedetei vorbesc despre faptul că acesta împreună cu actrița divorțează, iar lucrurile ar fi aproape tranșante. Potrivit lor, cei doi urmează să prezinte divorțul la notar, după care vor deveni liberi.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt la un pas de divorț

Vestea divorțului a venit ca un fulger pentru toată lumea. Chiar dacă au patru copii împreună, cei doi s-ar fi decis să pună capăt relației. Aceștia s-au iubit foarte mult, iar vedeta renunțase la traiul din Capitală pentru soțul ei.

Cu toții știm că Nicoleta Luciu este o femeie frumoasă și de fiecare dată a știut să se facă remarcată în showbiz-ul românesc. Din păcate, se pare că ar trece prin momente grele și este decisă să divorțeze de Zsolt Cergo. Cei doi duc o viață de lux, iar vedeta este adepta familiei, dedicându-și tot timpul celor patru copii, dar se pare că nu ar fi fost îndeajuns.

Mai au de stabilit ultimele detalii

Actrița nu a vorbit încă public despre presupusa separare, iar informațiile au fost oferite de apropiații lui Zsolt Cergo, soțul Nicoletei. Aceștia urmează să prezinte divorțul la notar, după care vor deveni liberi, fiecare pe drumul lui.

În trecut, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au mai fost la un pas de divorț, după ce bărbatul a înșelat-o cu o cunoscută antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. Cu toate astea, actrița îl iertase și îi oferise o a doua șansă. La acel moment, vedeta declarase că au familie frumoasă și nu se teme pentru că știe ce soț are lângă ea. scrie spynews

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page