Press "Enter" to skip to content

Noi dezvăluiri în cazul dublei crime de la Iași. Ce au descoperit anchetatorii

Anchetatorii au descoperit noi probe în cazul dublei crime de la Iași, acolo unde Youssef Ajniyah și iubita acestuia,

Vanesa Ioana, au fost fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit.

Anchetatorii au descoperit noi probe în cazul dublei crime de la Iași.

Pe lângă probele ADN găsite zilele trecute pe unul dintre întrerupătoarele din casă, anchetatorii au descoperit urme de sânge care aparțin studentului marocan.

Ahmed Sami el Bourkadi, principalul suspect al dublei crime dintr-o vilă din Iași, rămâne după gratii pentru cel puțin încă 30 de zile.

Prelungirea vine după decizia Tribunalului de marți.Aceasta nu este definitivă și poate fi contestată în următoarele două zile.

Tribunalul propune prelungirea măsurii de arestare

„Instanţa admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, privind prelungirea măsurii arestării preventive în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi.

Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat sub aspectul săvârşirii de infracţiunii de omor calificat, pe o durată de 30 de zile.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru procuror şi pentru inculpat.”, spune Tribunalul Iași.
33 de lovituri de cuțit au fost găsite pe corpul fetei
Studentul marocan Youssef Ajniyah, în vârstă de 25 de ani, și prietena lui, Ioana Vanesa, de 23 de ani, au fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit, în vila pe care o închiriase în zona Moara de Vânt.În urma rezultatului necropsiei, au fost găsite 33 de lovituri de cuțit pe corpul tinerei și 17 pe cel al prietenului ei.

Bărbatul ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, data la care Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah au fost găsiți fără suflare în vilă, după ce au fost uciși cu sânge rece.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page