Press "Enter" to skip to content

Noi probleme pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, își ține la curent prietenii virtuali cu toate activitățile pe care le face. De altfel, soția lui Tavi Clonda (44 de ani) le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că, în ultima perioadă, trece prin anumite stări de rău. Prezentatoarea TV susține că ar trebuie să meargă la doctor, pentru a-și face câteva analize. Vezi mai jos detaliile.

Gabriela Cristea este una dintre prezentatoarele TV de pe micile ecrane care își țin la curent urmăritorii cu activitățile pe care le întreprinde zilnic. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit, recent, că se confruntă cu anumite stări de rău. Oboseala și lipsa de energie au acaparat-o, motiv pentru care prezentatoarea TV crede că ar fi vorba despre o lipsă de vitamine. De altfel, a susținut că ar fi necesare niște analize.

“Pe vremea asta îmi vine să-mi pun pătura în cap și să mă culc la loc. Primăvara nu trebuie să-ți dea energie? Voi ce stare aveți? De unde vă luați energia?

Eu mi-am strâns puloverul pe mine și vreau să mă duc acasă să mă culc și am așa de multă treabă. Am căzut și într-un soi de astenie de primăvară. N-am energie, nu am chef și dacă ați ști câtă treabă am…

Mâine e o zi foarte importantă pentru mine, o să aflați. Mă întreb dacă ar fi foarte grav să îmi iau o vacanță și să las pe toată lumea baltă. Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, că n-am mai făcut de foarte multă vreme.

Poate am vreo lipsă de vitamină, care îmi dă energie, nu știu, nici nu iau vitamine, mănânc și haotic și mai mănânc și prostii câteodată”, a spus prezentatoarea de la Antena Stars pe Facebook.

De asemenea, vedeta le-a spus fanilor că are de gând să se apuce de sport. Soția lui Tavi Clonda amână această activitate, deși a achiziționat deja un program de exerciții fizice.

Din cauza lipsei de energie, vedeta nu s-a apucat nici până acum de sport, dar vrea ca acest lucru să se schimbe și să-și pună planurile în aplicare cât mai curând.

“M-am gândit că ar fi momentul să mă apuc de sport, mi-am cumpărat un program care stă de ceva timp la mine în telefon, dar nu mă încumet să mă apuc să fac exercițiile, mi-e o lene… dar haide să o luăm din loc.

Am treabă, dar problema e că am momente în care noaptea a fost prea scurtă, am o lipsă de somn… De 1 martie mi-am luat liber și am dormit toată ziua, m-am aniversat frumos”, a continuat ea.

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea s-a confruntat cu probleme de sănătate. Aceasta a fost nevoită să lipsească de la câteva ediții ale emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Vedeta a fost internată la spital, după ce a avut simptome de febră.

La începutul anului 2024, soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns la spital. Tot în acea perioadă, a fost înlocuită de Simona Gherghe în emisiune, pentru ca Gabriela Cristea să se refacă. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a mărturisit ce a pățit. Se trezise cu febră și cu dureri în corp. Inițial, bănuia că ar avea gripă sau Covid-19, însă rezultatul a fost negativ. A rămas, atunci, sub supraveghere medicală. A primit cinci zile de concediu medical, pentru a se reface.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medical, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați.

Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară… M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede”, spunea Gabriela Cristea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page