Press "Enter" to skip to content

„Nu e creștinește să acuzăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba. Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun”. Oana Roman, mesaj la 4 zile de la înmormântarea mamei sale, Mioara Roman

Oana Roman, mesaj la 4 zile de la înmormântarea mamei sale, Mioara Roman. Cu lacrimi în ochi, Oana Roman a transmis un mesaj după ce mama sa a fost condusă pe ultimul drum. Vedeta a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere și a ținut să lămurească și câteva aspecte, subliniind că mama sa a primit tot ce a fost mai bun și a fost condusă pe ultimul drum așa cum a meritat.

Îndurerată după pierderea mamei sale, Oana Roman a transmis un mesaj în care a mulțumit, în primul rând, tuturor celor care au susținut-o. Prietenilor care au fost alături de ea și tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere.

„Am simțit nevoia să vorbesc un pic cu voi ca să vă mulțumesc în primul rând pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile pe care mi le-ați trimis, pentru toată susținerea pe care am primit-o, pentru puterea pe care mi-ați dat-o și voi fiind cu sufletul alături de mine în această perioadă atât de grea. (…) Vă sunt recunoscătoare pentru că am simțit o putere și o energie extraordinară din partea voastră”, a spus la început Oana Roman.

Oana Roman, mesaj la 4 zile de la înmormântarea mamei sale, Mioara Roman

Oana Roman a ținut să menționeze că Mioara Roman a murit liniștită, în somn, și că a fost condusă pe ultimul drum așa cum a meritat.

„Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea.

Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare. Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește”, a transmis Oana Roman pe Instagram

Oana Roman: „Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun”

Fiica lui Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale. Oana a subliniat că s-au făcut toate eforturile necesare pentru ca viața mamei sale să fie prelungită. De asemenea, în ceea ce o privește, a făcut tot ce era necesar pentru a-i oferi Mioarei Roman tot ce a fost mai bun, până în ultima secundă.

„Mama a fost, și este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică. Asta e ceea ce rămâne în urma ei, asta e ceea ce va dăinui peste timp despre ea și a fost probabil una dintre cele mai respectate, apreciate, iubite și distinse femei din această țară și mă mândresc că a fost mama mea și că am putut să-i ofer până în ultima secundă tot ce a fost mai bun.

Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun. A fost iubită foarte mult, îngrijită astfel încât să i se prelungească viața atât de mult cât s-a putut și a fost privegheată și petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat, în decență, în frumos, în iubire, într-un mod impecabil și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta pentru ea până în ultima secundă. Închei aici și promit că o să mai revin. Mulțumesc mult tuturor”, a încheiat Oana Roman.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page