Press "Enter" to skip to content

NU IGNORA! Cum scapi de bacteria care cauzează arsuri la stomac, ulcer și balonare: Trebuie sa stii asta !

Helicobacter pylori este ceva ce nu doresti sa vezi in controlul tau regulat.

Din pacate, bacteria urata isi poate gasi usor drum in corpul tau. Ea loveste sistemul digestiv, provocand ulcere si chiar cancer.

Helicobacter pylori distruge captuseala stomacului si o poti lua din apa si alimentele contaminate.

Nu dispera, pentru ca natura are intotdeauna grija de noi. Exista cateva remedii grozave pe care le poti face acasa si poti trata infectia in mod natural. Incearca sa eviti orice produs din substante chimice si materiale toxice.

Lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre H. pylori. Aceasta bacterie spiralata este creata in stratul mucoasei captuselii din intestinul subtire si din stomac.

Multi experti se refera la aceasta ca la „bacteria ulceroasa”. De ce? Pentru capacitatea sa de a produce citotoxina cunoscuta pentru rolul sau in dezvoltarea ulcerului gastric.

Helicobacter pylori este ceva ce nu doresti sa vezi in controlul tau regulat. Din pacate, bacteria urata isi poate gasi usor drum in corpul tau.

Ea loveste sistemul digestiv, provocand ulcere si chiar cancer.

Helicobacter pylori distruge captuseala stomacului si o poti lua din apa si alimentele contaminate. Nu dispera, pentru ca natura are intotdeauna grija de noi.

Exista cateva remedii grozave pe care le poti face acasa si poti trata infectia in mod natural. Incearca sa eviti orice produs din substante chimice si materiale toxice.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page