Press "Enter" to skip to content

O adolescentă a fost dezgropată în Honduras, după ce iubitul ei a susținut că a auzit zgomote din mormânt.

Adolescenta dezgropata dupa ce iubitul a auzit zgomote din mormant

O adolescenta de 16 ani, Neysi Perez, a fost declarata morta in Honduras dupa ce a suferit un atac de cord. Insa, la o zi dupa inmormantare, iubitul ei, Rudy David Gonzales, a alertat familia fetei ca a auzit zgomote din mormantul ei. Un angajat al cimitirului a confirmat spusele lui Gonzales, iar rudele fetei au decis sa sparga cavoul.

Descoperirea socanta a familiei fetei

La deschiderea sicriului, familia adolescentei a descoperit ca aceasta a fost ingropata inca vie. „Nu mirosea a cadavru, avea o temperatura normala a corpului. Din gura ei a iesit apa cu sange”, a spus sora fetei, Gladys. Chiar daca Neysi Perez a fost dusa la spital rapid, medicii nu au putut sa o readuca la viata. Mai mult decat atat, acestia au afirmat ca tipetele pe care Gonzales le-a auzit au fost doar in mintea acestuia.

Cautarea unor raspunsuri

In ciuda afirmatiilor medicilor, familia fetei nu poate sa uite faptul ca sicriul a fost spart si ca Neysi Perez avea zgarieturi pe maini. De asemenea, rudele adolescentei sunt convinsi ca aceasta a incercat sa se salveze. Cu toate acestea, autoritatile investigheaza cazul pentru a afla toate detaliile. Momentan, familia fetei spera sa afle adevarul si sa obtina dreptate pentru Neysi Perez.

In cazul acestei adolescente din Honduras, descoperirea ca a fost ingropata inca vie a starnit un val de soc si indignare. Familia fetei si-a pierdut fiica prea devreme, iar intrebarile cu privire la ceea ce s-a intamplat si cine este responsabil nu au primit inca un raspuns clar. Speram ca autoritatile sa investigheze cu atentie cazul pentru a aduce lumina in aceasta situatie tragica.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page