Press "Enter" to skip to content

O chelneriţă în bikini face 800 de dolari pe zi din bacşiş: „Le prepar cafeaua complet goală”. Clienții i-au plătit inclusiv facturile

O tânără în vârstă de 20 de ani a dat lovitura vieții ei, asta după ce s-a angajat la o cafenea special pentru bărbați în Statele Unite ale Americii. Grace Morris lucrează de aproximativ un an, dar deja a ajuns zilnic la un bacșiș de 800 de dolari pe zi, asta datorită faptului că servește și prepară băuturile în bikini. Mai mult decât atât, pe lângă bacșiș, unii clienți s-au oferit inclusiv să-i plătească facturile și vacanțele.

  • Cheleneriță în bikini, bacșiș de 800 de dolari pe zi
  • Cum este posibil acest lucru

Norocul i-a surâs unei tinere de doar 20 de ani! Deși salariul ei era unul mic și s-a angajat pentru o sursă de veni, lucrurile s-au schimbat radical într-un timp relativ scurt!

O chelneriţă în bikini face 800 de dolari pe zi din bacşiş

Grace Moris lucrează la o cafenea din Statele Unite ale Americii de mai bine de un an, însă nu ca și o chelneriță obișnuită. De ce spunem asta?! Fiindcă în loc de șorț și uniformă cum au majoritatea chelnerilor, aceasta trebuie doar să își ia o pereche de bikini pe ea.

În mai puțin de un an de zile, tânăra chelneriță a ajuns să ia pe zi 800 de dolari bacșiș, plus salariul lunar. Mai mult decât atât, a ajuns și virală pe Internet. Iată cum reacționează clienții când o văd, dar și ce oferte i-au făcut.

„Lucrez cinci zile şi şapte ore pe zi. Sunt plătită cu 14 dolari pe oră, însă cei mai mulţi bani provin din bacşişuri. Într-o zi bună fac aproximativ 700-800 de dolari, ceea ce nu se întâmpla la cafeneaua obişnuită, unde partea mea era de doar 20 de dolari. La un moment dat, un client mi-a oferit 350 de dolari pentru că i-am spus că încercam să-mi strâng bani pentru o maşină. Ceea ce m-a surprins cu adevărat a fost atunci când clienţii mi-au plătit cumpărăturile şi chiria. Eu împreună cu colegul meu am fost într-o vacanţă în Hawaii, toate cheltuielile fiind plătite. Unele fete le trimiteau clienţilor o listă cu dorinţe. Nu am încercat să profit de pe urma clienţilor care mi-au oferit aceste lucruri, în acest job lucrurile de genul acesta se întâmplă frecvent, indiferent dacă noi acceptăm sau nu.„, a povestit Grace Moris într-un interviu.

Grace Morris a devenit virală pe TikTok

Ce-i drept, zilnic are parte de oferte la care nimeni nu se aștepta, cum ar fi să prepare cafele goală. De asemenea, mulți bărbați sunt de acord să-i plătească facturile, cumpărăturile și vacanțele, însă de obicei aceasta le refuză și nu acceptă.

Ei bine, deși este o cafenea de bărbați în general, imedat cum s-a afiat cu job-ul ei în mediul online, pe diferite paltforme, numeroase femei au venit să o vadă și să bea o cafea făcut de ea, ajungând în aceste momente să fie virală pe TikTok, fără prea mult efort.

„Clienţii cafenelei noastre sunt bărbaţi, însă de când am început să postez pe Tik Tok lucruri despre slujba mea, au venit şi multe femei să mă vadă. Primul meu Tik Tok pe acest subiect a adunat un milion de vizualizări într-o zi. Acum am peste 338.500 de urmăritori şi primesc oferte de la brandurile mele preferate. Un dezavantaj în această industrie este că oamenii consideră că pe lângă servirea cu cafea şi o conversaţie te mai poţi angaja şi sexual cu clienţii. Unii consideră că toţi din acest domeniu o facem, însă nu este adevărat. O mulţime de clienţi îmi cer să le prepar cafeaua complet goală, însă le explic că ‘noi nu facem asta aici’. Standul nostru este foarte mic şi lucrăm singuri pe tură, însă de cele mai mult ori îmi doresc să nu fiu singură.„, a mai spus Grace Morris.

Mai mult decât atât, pe lângă lucrurile bune, Grace Moris are parte și diferite momente tensionate, mai ales când este singură pe tură, asta deorece se poate întâmpla orice fiind înconjurată de numeroși bărbați.

Totodată, deși câștigă o sumă impresionantă de bani, Garce Moris nu vrea să muncească toată viața ca o chelneriță în bikini, ci își dorește să se reprofileze cât mai repede.

„Motivul pentru care-mi iubesc slujba este că am control asupra a ceea ce se întâmplă. Fiind o chelneriţă în bikini mi-a dat un fel de încredere pe care nu am avut-o înainte. Te învaţă cum să te descurci în situaţii neplăcute şi cum să preiei controlul. Nu îmi doresc să fiu o chelneriţă în bikini pentru totdeauna, însă momentan slujba pe care o am îmi oferă libertate financiară cât şi o expunere pe social media„, a explicat în final chelnerița.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page