Press "Enter" to skip to content

O fată de 15 ani din Vrancea a murit după ce a început să îi curgă sânge din nas. Ce a făcut înainte de sosirea ambulanței

O adolescentă de 15 ani a murit marți dimineață, în localitatea vâlceană Bălești, după ce a început să îi curgă sânge din nas. Medicii de pe ambulanță au găsit-o inconștientă și au încercat să o resusciteze, însă nu au reușit să o salveze.

„Astăzi, la ora 10:47, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o adolescentă de 15 ani cu epistaxis (n.r. sângerare nazală) în localitatea Bălești. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent din Substația Nănești. La caz s-a deplasat și medicul de familie din localitate care a constatat că pacienta este inconștientă. La solicitare s-a deplasat și un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic. La sosirea primului echipaj de urgență s-a constatat că pacienta era în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare avansate, continuate și după sosirea echipajului cu medic, dar fără rezultat pozitiv. S-a constatat decesul pacientei‟, potrivit unui comunicat transmis de SAJ Vrancea, citat de presa locală.

Potrivit Monitorului de Vrancea, fetei i s-a făcut rău în casă și a reușit să iasă afară înainte de sosirea ambulanței. Nu se știe încă ce i-a cauzat sângerare nazală.

Potrivit polițiștilor vrânceni, „astăzi, în jurul orei 11:33, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat de către Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea cu privire la intervenția la un apel 112, în comuna Bălești, privind starea de inconștientă a unei minore, în vârstă de 16 ani. La fața locului, alături de reprezentanții S.A.J. Vrancea, a ajuns și un echipaj de poliție, însă, din păcate, s-a constatat decesul minorei.”

Poliția a anunțat că a deschis un dosar penal „în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc decesul și luării măsurilor legale ce se impun”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page