Press "Enter" to skip to content

O femeie din Anina, judeţul Caraş-Severin, s-a săturat să-şi aştepte soţul să vină acasă, aşa că s-a dus la sala de jocuri, unde ştia că merge zilnic şi sparge banii la „păcănele”. În momentul în care a intrat pe uşă, a avut un şoc

O femeie din orașul Anina, din județul Caraș Severin, s-a dus într-o sală de jocuri pentru a își ruga soțul să vină acasă și a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta.

Bărbatul, nervos că a fost deranjat, a luat-o la bătaie cu primul scaun pe care l-a găsit la îndemnă. De același comportament au avut parte și cei care au încercat să oprească conflictul.

Bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care soţia a intrat pe uşa sălii.

A fost oprit de abia după venirea poliției

Femeia a scăpat de ploaia de lovituri cu scaunul abia când la faţa locului a ajuns primul agent de poliţie, potrivit Vocea Timişului.

Așa cum se poate observa și în imagini, nimeni din interiorul sălii nu poartă mască de protecţie, deși se află într-un spațiu public închis, în care purtarea măştii este obligatorie.

Mai mult, respectiva sală de jocuri este situată la nici 50 m de casa primarului, mai scrie sursa citată.

Agresorul este cunoscut ca scandalagiu în orașul Anina. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru acuzaţiile de scandal în loc public și agresiune.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page