Press "Enter" to skip to content

O mamă de gemeni s-a dus la Poliție pentru că nu putea să-i deosebească pe copii. Femeia le-a cerut ajutorul autorităților

O mamă de gemeni nu a mai știut ce să facă și s-a dus la Poliție pentru că nu putea să-i deosebească pe copii. Femeia nu a mai suportat și le-a cerut ajutorul autorităților. Ce a postat Sofi Rodríguez pe o rețea de socializare.

  • O mamă de gemeni nu mai putea să-i deosebească pe copii
  • Femeia a mers la Poliție

Sofi Rodríguez, o tânără mamă din Argentina, a mers la poliție cu gemenii ei pentru că nu mai putea să îi deosebească. Femeia le-a cerut ajutorul autorităților pentru a-și da seama de idenititatea celor doi copii de o lună și jumătate.

O mamă de gemeni nu mai putea să-i deosebească pe copii

Mama celor doi copii este foarte activă pe rețelele de socializare, iar la începutul lunii a postat pe Twitter un mesaj și câteva fotografii pentru a le povesti internauților cum a ajuns la secția de poliție cu gemenii ei, care aveau atunci 45 de zile, pentru a li se lua amprentele.

Sofi Rodríguez a făcut și o glumă pe această temă, spunând că merită premiul pentru „Cea mai bună mamă”. Postarea făcută de femeie pe rețeaua de socializare a devenit repede virală și a strâns numeroase reacții din partea internauților. Mama gemenilor a primit peste 350.000 de aprecieri pe Twitter.

Cu atât mai mult, postarea a fost distribuită de peste 24.000 de ori. Au existat și cazuri în care alți părinți să își spună povestea pe rețeaua de socializare, iar mulți dintre ei au trecut prin situații în care nu au putut să îi deosebească pe copiii gemeni.

Cum se deosebesc gemenii

În primele luni de viață nu este foarte ușor să îi deosebești pe gemenii identici, însă cu trecerea timpului nu mai este la fel de greu să îți dai seama cine este cine. Copiii se pot deosebi prin personalitate când cresc.

„Acest lucru este valabil pentru gemenele mei. Deși sunt identice din punct de vedere fizic, personalitățile lor sunt cum nu se putea mai diferite. Una dintre fetele mele este o temerară și e foarte independentă, în timp ce cealaltă vrea să se îmbrățișeze toată ziua și este super blândă”, a spus Allison LaCross.

Mulți părinți preferă să le pună copiilor brățări de culori diferite pentru a reuși să îi deosebească atunci când sunt mici.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page