Press "Enter" to skip to content

O mamă din SUA scoate unghiile din gingiile copilului ei cu o pensetă: clipul a devenit viral

Sarutul ursilor de pluș sau al jucăriilor este un obicei comun pentru majoritatea copiilor. Cu toate acestea, un obicei mai puțin cunoscut și cu adevărat ciudat este acela de a-și roade unghiile. Deși este comun la copiii mici, poate avea consecințe grave asupra sănătății orale a copilului.

O mamă din Louisiana, SUA a postat recent un videoclip ciudat pe Youtube, în care își scoate 32 de unghii din gingiile copilului ei de șase ani, Kale. În videoclip, Sara Guidry își arată abilitățile de a-și scoate unghiile pentru a ajuta copilul să scape de această problemă.

Ea mărturisește că fiul ei își rupea unghiile, apoi le folosea ca jucărie, adesea ajungând în unghiile permanente sau pe buzunarul gingival. Dacă această problemă nu este abordată mai devreme, poate duce la infecții și chiar la pierderea dinților.

Videoclipul a fost văzut de 36 de milioane de ori în doar o zi și a devenit viral pe rețelele de socializare. Mulți părinți au fost înfiorați de ceea ce au văzut, în timp ce alții au fost uimiți de abilitățile lui Sara Guidry de a-și scoate unghiile.

Specialiștii recomandă părinților să acționeze imediat dacă copiii lor își roade unghiile și să îi ajute să scape de acest obicei. Există multe opțiuni disponibile, cum ar fi utilizarea de geluri sau ojă specială amare pentru unghiile copilului, sau încurajarea copilului să utilizeze jucării sau alte obiecte pentru a-și ocupa mâinile.

În concluzie, este important ca părinții să acorde atenție obiceiurilor copiilor lor și să îi ajute să abandoneze obiceiurile dăunătoare pentru sănătatea lor orală. Videoclipul viral al mamei din Louisiana poate fi o sursă de inspirație pentru părinți care se confruntă cu această problemă și doresc să ia măsuri pentru a o remedia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page