Press "Enter" to skip to content

O prezentatoare celebră a fost diagnosticată cu cancer! Anunțul cumplit a fost făcut public chiar de ea. Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol

Caroline Receveur este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă vedeta trece prin momente dificile, asta pentru că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Prezentatoarea a făcut anunțul public pe contul ei personal de Instagram, acolo unde a postat mai multe imagini.

  • Veste cruntă pentru o prezentatoare TV!
  • Mesajul trist postat chiar de ea

Caroline Receveur a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar pe celebra prezentatoarea TV a făcut anunțul pe contul ei personal de Instagram. Caroline Receveur urmează un tratament și speră să se vindece cât mai repede.

Caroline Receveur a fost diagnosticată cu cancer

Caroline Receveur a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că se află la doua ședință de chimioterapie și voia să păstreze acest lucru pentru ea, însă a preferat să le ofere fanilor ei câteva detalii din perioada dificilă.

”La o săptămână de la a doua ședință de chimioterapie, corpul (și mintea) mea se deshidratează. Am pierdut gustul mâncării și un pic de viață. Sunt în sala de așteptare și cedez…

Eu care credeam că pot păstra „acest secret”, nu mai pot. Această singurătate pe care mi-o doresc ca să o am ca să pot confrunta acest calvar, care mă ia din urmă își adaugă greutate vieții mele zi de zi. Am un cancer la sân agresiv, dar a fost depistat în stadiu incipient.”, a scris Caroline Receveur pe rețelele de socializare.

Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol

Gina Pistol a fost profund afectată atunci când a aflat că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Gina Pistol a scris în secțiunea de comentarii un mesaj de susținere și i-a transmis să fie puternică.

„Îți doresc putere!”, este mesajul transmis de Gina Pistol.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page