Press "Enter" to skip to content

O recunoști? De-a lungul anilor a trecut prin multe operații estetice

Este frumoasă, faimoasă și îndrăzneață! Își trăiește anii tineriții fără inhibiții și nu de puține ori a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal cu aparițiile ei incendiare. A fost asistentă TV, a apărut în videoclipuri muzicale în calitate de muză și a făcut istorie în show-urile televizate de noapte. De câțiva ani, însă, și-a mai rărit aparițiile TV căci – spune ea – nu mai există nicio provocare pentru ea. O recunoști după această descriere?

De la o copilă inocentă, crescută doar de tată, la diva sexy, model pe Instagram

O fotografie postată chiar de ea în mediul online ne-o arată în anii copilăriei, pe când era doar o elevă silitoare. Puțini reușesc să-și dea seama că e vorba despre ea, mai ales că în ultimii ani a trecut pragul mai multor cabinete estetice și și-a schimbat complet fizionomia. De altfel, mulți cred că a exagerat cu intervențiile și că nu mai seamănă deloc cu cea care își făcea intrarea în showbizul românesc acum 10 ani.

Voi o recunoașteți? Ei bine, dacă nu știți cine e, aflați că e vorba despre Cruduța. Fotografia ne-o arată în învățământul primar, în uniforma obligatorie, așa cum era pe atunci.

Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului

În anii ce-au trecut, Daniela Crudu și-a schimbat destul de mult înfățișare. Dacă în adolescență vedeta nu avea încă nicio intervenție estetică, imediat cum a terminat liceul a început să-și îmbunătățească aspectul fizic.

De-a lungul timpului, Daniela Crudu și-a corectat nasul, și-a mărit buzele cu acid hialuronic, și și-a pus implant mamar. Pe acesta din urmă l-a schimbat de mai multe ori. Așa se face că acum se bucură de silicoane de 1 litru. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Cruduța a vorbit despre motivul pentru a decis să-și schimbe silicoanele. Lumea știe că Daniela este o fire extrem de sinceră și directă, menționând că că a decis să-și schimbe forma sânilor săi, de aceea și-a pus implanturi de aproape 1 litru. Mai mult, bruneta și-a schimbat silicoanele, iar acum afișează decolteuri din ce în ce mai provocatoare. ”Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page