Press "Enter" to skip to content

O tânără de 29 de ani a murit în urma unei intervenții banale. Luana era model și designer

O tânără model de 29 de ani a murit în urma unei operații banale. Apelase la intervenție pentru a arăta mai bine în mediul online.

Luana Andrade, o tânără de 29 de ani, model și designer, a murit după ce și-a făcut o intervenție chirurgicală pentru a arăta mai bine în conținutul pe care îl creea pe rețelele sociale.

O tânără de 29 de ani a murit în urma unei operații banale

Luana Andrade, în vârstă de 29 de ani, a fost supusă unei operații de liposucție din dorința de a avea un aspect mai frumos al genunchilor, pentru a crea conținut mai plăcut pe rețelele sociale, notează Marca. 

În timpul intervenție, au apărut mai multe complicații, iar la aproximativ două ore și jumătate tânăra a murit. Doctorii de la spitalul Sao Luiz din Itaim Bibi, din zona de lux a orașului, s-au oprit din scoaterea grăsimii atunci când Luana Andrade a făcut stop cardio-respirator.

Ulterior, aceștia au trasnferat-o la secția de terapie intensivă. „Intervenția chirurgicală a fost întreruptă, iar pacienta a fost supusă unor teste care au evidențiat tromboză masivă.

A fost transferată pe secția de terapie intensivă, unde a urmat un tratament hemodinamic și i-au fost administrate și alte medicamente”, au transmis reprezentanții spitalului, conform digi24.ro. 

Care este cauza decesului

Luana Andrade a fost declarată moartă marți, 7 noimebrie 2023, la ora 5:30. Specialiștii au constatat cauza decesului ca fiind embolismul pulmonar. Tânăra era o persoană de succes.

Luana Andrade era considerată o adevărată vedetă atât în mediul online, dar cariera ei nu se oprea aici. Ea a mai colaborat și cu o televiziune și își lansase și propriul brand de îmbrăcăminte.

Apropiații sunt devastați după pierderea suferită, mai ales că nimeni nu se aștepta la acest lucru când tot ce își dorea tânăra era să arate mai bine pentru cei care o urmăreau pe social media.

„Sunt devastat de durere și trăiesc cel mai mare coșmar. O parte din mine a plecat”, a declarat iubitul Laurei Andrade, modelul care a murit în urma unei banale operații la genunchi. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page