Press "Enter" to skip to content

O tânără profesoară de religie a pierdut lupta cu moartea. Vestea neașteptată i-a lovit ca un trăsnet pe colegii de breaslă: „Amintirile frumoase vor rămâne mereu vii în memoria noastră”

Rodica Dragomirescu, o tânără profesoară de religie, s-a stins brusc din viață. Colegii de breaslă sunt șocați de tragedia care s-a năpustit asupra ei.

Rodica Dragomirescu, profesoară de religie la Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru, județul Gorj, a murit. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții instituției în urmă cu puțin timp.

Tânăra profesoară de religie se prezenta ca fiind „o persoană modestă, generoasă, optimistă, perfecționistă, dețin bune abilitați de comunicare, adaptabilitate la elemente de noutate, manifestând spirit de echipă, responsabilitate pentru propriile acțiuni, care înfruntă provocările și nu se lasă copleșită de situații. Sunt atrasă și fascinată de tot ceea ce ține de autenticitatea, simbolistica și promovarea portului tradițional românesc și arta cusăturii”.

„Dragi elevi, stimați părinți, îndurerată familie!

Cu profundă tristețe și durere în suflet, colegii de la Colegiul Național George Coșbuc Motru dorim să vă transmitem sincerele noastre condoleanțe cu privire la trecerea în neființă a domnișoarei Rodica Dragomirescu, profesoară de religie la școala noastră.

Domnișoara Rodica Dragomirescu a fost o personalitate remarcabilă, o profesoară dedicată și pasionată de meseria sa, care și-a dedicat viața educației și formării elevilor. În calitate de profesoară de religie, domnișoara Rodica Dragomirescu a fost mereu pregătită să transmită mesaje de iubire, speranță și credință, contribuind la formarea elevilor noștri ca oameni integri și responsabili. Cu o experiență vastă în domeniul educației, domnișoara Rodica Dragomirescu a fost o sursă de inspirație pentru mulți dintre elevii noștri și pentru colegii săi.

A fost o persoană cu o inimă mare, mereu pregătită să ajute și să susțină pe cei din jurul ei. În timpul orelor de religie, elevii noștri au avut ocazia să învețe nu doar despre religie, ci și despre viață și despre cum să se comporte cu ceilalți. Amintirile frumoase pe care le-a lăsat în urma sa vor rămâne mereu vii în memoria noastră.

În aceste momente grele, ne încurajăm să ne amintim de toate lecțiile și sfaturile pe care domnisoara Rodica Dragomirescu ni le-a transmis, să le preluăm și să le aplicăm în viața noastră de zi cu zi. În numele întregii comunități școlare, vrem să transmitem sincerele noastre condoleanțe și să vă asigurăm că suntem alături de voi în aceste momente dificile.

Dumnezeu să o odihnească în pace pe domnisoara Rodica Dragomirescu și să vă ofere tuturor puterea de care aveți nevoie în aceste momente grele . Cu respect și admirație, Colegii de la Colegiul Național George Coșbuc, Motru”, este anunțul instituției.

Nepoata acesteia a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook.

„În calitate de nepoata, anunț cu părere de rău și durere în suflet pierderea mătușii mele, Rodica, în dimineața zilei de azi. Mulțumesc în numele familiei tuturor celor care ați cunoscut-o, i-ati fost alături, iar dacă v-a greșit cu ceva, cu o vorba, gest, va rog sa o iertați.

Dumnezeu să o ierte și sa o odihnească în pace! Te iubesc Rodi mea draga, suflet bun și blând. Sper din suflet sa ai parte de liniște în Împărăția Domnului!”, a scris aceasta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page