Press "Enter" to skip to content

Oana Zăvoranu și-a surprins prietenii virtuali cu un nou anunț. „Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, s-a retras perioada aceasta din spațiul public, însă este la fel de activă în spațiul virtual, unde își ține la curent admiratorii cu ceea ce face. Recent, vedeta a răspuns unor întrebări venite din partea fanilor.

Oana Zăvoranu a anunțat că pe baza unor mesaje de încurajare venite de la fani s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Întrebarea unui prieten virtual a fost: Care crezi că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România?

Oana Zăvoranu nu a stat prea mult pe gânduri. „Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta.

Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Wowbiz.

Mai mult, Oana vrea să scrie o carte despre viața ei și spune că anul următor, în toamnă, toată lumea o va putea citi. „Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page