Press "Enter" to skip to content

Oana Zavoranu si Mircea Badea s-au iubit ca-n filme! De ce s-au despartit de fapt: Nu pot sa tac

Putina lume stie faptul ca Oana Zavoranu si Mircea Badea au fost impreuna! Totul s-a intamplat la inceputul anilor 2000, inainte ca Oana sa se indragosteasca de Pepe si Mircea de Carmen Bruma!

Relatia dintre ei a fost dezvaluita de Razvan Dumitrescu, fostul iubit al Oanei Zavoranu. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea (…) Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nici o problemă!”, afirma Răzvan, în direct la Antena 2, potrivit viva.ro.

Mircea Badea a avut o reactie dura atunci cu privire la aceasta dezvaluire, care a infuriat-o pe Oana Zavoranu: “De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni”.

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a declarat Zăvoranca la WOWbiz despre relația ei cu Mircea Badea, petrecută prin 2001.

„Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, a declarat Oana, în septembrie 2012.

Marioara Zavoranu, mama Oanei, a confirmat atunci relatia lor: „Într-adevăr a fost o relaţie pe care Oana nu prea a vrut să o întreţină, pentru că Mircea e foarte ciudat. Era un închipuit, se credea vedetă, parcă era Brad Pitt, nu Mircea Badea. Avea tot felul de chestii, că Oana nu-l prea primea. Chiar atunci îmi aduc aminte că era foarte dezamăgită de comportamentul lui Mircea, avea tot felul de închipuiri din astea, venea mascat, venea noaptea…”, a spus Mărioara Zăvoranu pentru România TV, prin 2014.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page