Press "Enter" to skip to content

Orașul din România unde un apartament cu 2 camere costă doar 7.500 de euro. Culmea, prețul e negociabil

În ultima perioadă toate prețurile au crescut considerabil, de la alimente, până la proprietăți. Dacă ai noroc, îți poți cumpăra un apartament la un preț mai mic decât de așteptai. Iată o ofertă pe care nu o poți refuza! Un apartament cu 2 camere de pe OLX este scos la vânzare la doar 7.500 de euro, și ce să vezi, mai este și negociabil!

Prețurile au început să crească din ce în ce mai mult, iar șansele să îți cumperi un apartament la un preț infim sunt destul de mici.

Ei bine, oferta de pe OLX s-ar putea să te pună pe gânduri. Un apartament este scos la vânzare la suma de 7.500 de euro. Ceea ce pare minunat este și faptul că poți negocia prețul.

În anunțul de pe OLX este prezentat un apartament cu 2 camere, un hol, o baie și o bucătărie. Locuința este situată la parter și se află în județul Mehedinți, zona Porțile de Fier.

Apartament la un preț mic, înconjurat de Dunăre

De asemenea, apartamentul se află la 1 km de vama România-Sârbia, la doar 3 km de cea mai apropiată localitate sârbească.

Asta nu este tot, apartamentul este situat pe o insulă înconjurată de Dunăre, fiind o zonă potrivită pentru plajă și pescuit.

La o distanță de 500 de metri de locuință există o eculză românească cu un pod, iar pe sub acel pod, trec vapoare, acolo se află și intrarea pe insulă.

Însă apartamentul are nevoie de câteva schimbări, deoarece interiorul nu se află într-o stare foarte bună.

Interiorul nu este renovat dar are apometre de apă curentă și potabiltă, iar instalația electrică este perfect funcțională. Totuși, exteriorul este renovat, mai exact, acoperișul, izolația ecterioară cu polistiren, geamuri termopan, usă metalică și chiar canalizare nouă.

Ceea ce sună și mai bine este și faptul că apartamentul nu are datorii la nimic.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page