Press "Enter" to skip to content

Orașul din România unde un apartament de 3 camere costă doar 10.000 de euro. Cum arată locuința de 70 de metri pătrați

Chiar dacă în ultima perioadă prețurile la apartamente au crescut foarte mult, există locuri în România unde prețurile par să fi rămas pe loc.

Cei care vor să dea zgomotul unui oraș mare pe liniștea unuia mic, trebuie să știe că în România există un loc unde se pot muta fără să facă o investiție costisitoare.

În orașul Lupeni din Hunedoara, un apartament de trei camere costă doar 10.000 de euro

Este vorba despre Lupeni, județul Hunedoara, orașul în care un apartament de 70 de metri pătrați costă 10.000 de euro, sau cel puțin acesta este prețul cerut de un localnic pe un site de specialitate.

Un utilizator al platformei de vânzări OLX, citat de cancan.ro, pune la vânzare: ”Apartament cu 3 camere de vânzare sau schimb cu 2 camere – 10.000 de euro (prețul este negociabil)”.

Orașul Lupeni are o populație de 23.390 locuitori. Este al treilea oraș ca mărime al Văii Jiului, fiind situat în partea de vest a depresiunii Văii Jiului, la o altitudine de 675–725 m față de nivelul mării, la o distanță de 18 km față de Petroșani și cca 110 km de Deva. Din anul 2003 orașul Lupeni are statut de municipiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page