Press "Enter" to skip to content

Pe ce aruncă Vali Vijelie banii? Artistul nu se poate abține când vine vorba de asta. „Dacă nu am avut când eram mic, să am acum”

Pe ce aruncă Vali Vijelie banii? Artistul nu se poate abține când vine vorba de asta. „Dacă nu am avut când eram mic, să am acum”

Vali Vijelie duce acum o viață de lux și se bucură de toate lucrurile pe care nu le-a avut atunci când era mic. Manelistul este destul de chibzuit atunci când vine vorba despre cheltuitul banilor, însă are o mică slăbiciune, în care investește destul de mult. La ce nu se poate abține Vali Vijelie?

Lui Vali Vijelie nu i-a fost niciodată rușine să recunoască faptul că nu provine dintr-o familie înstărită și copilăria lui a fost marcată de multe lipsuri. Acum are tot ce își dorește și nu trebuie să mai fie atent ca cheltuieli. Cu toate acestea, manelistul nu face risipă, însă admite că există un singur lucru pe care dă destul de mulți bani. 

Mai exact, Vali Vijelie nu se poate abține atunci când vine vorba de haine. Artistul investește destul de mult în obiectele vestimentare și pe multe dintre ele nici măcar nu le poarte. Vali Vijelie a mărturisit că face acest lucru pentru că în copilărie primea haine noi o singură dată pe an, de Paște.

„Nu am numărat niciodată câți bani am cheltuit pe haine. În fiecare an ne strângem la masa de Paște. De fiecare dată tot ceea ce nu mai port le dau. Sunt foarte atent să nu mă îngraș. Tot timpul când merg la un eveniment, e dovada mea că respect evenimentul, mă îmbrac frumos.

Soția mea s-a luat de mine că a găsit 11 perechi de adidași pe care nu i-am încălțai, blugi pe care nu i-am purtat. Dacă nu am avut când eram mic, să am acum.”, a declarat Vali Vijelie, în cadrul unei emisiuni de televiziune.  

Câte clase are Vali Vijelie?

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România și este iubit de public. Acesta și-a descoperit talentul de la o vârstă fragedă și a știut că asta va face toată viața. Cum a știut că viața lui o să fie pe scenă, Vali Vijelie nu a pus mare preț pe școală. Manelistul a făcut opt clase, iar apoi s-a concentrat pe cariera muzicală.

„Nu mi-a fost niciodată rușine că am doar opt clase. Cine m-a întrebat, am spus. În schimb sunt bucuros că am învățat muzică. Vreau să spun că aveam lipsuri și în clasa a VIII-a când mergeam la școală. Îmi era drag să mă duc să cânt și de multe ori când mergeam la școală, era pe timpul ăla înghețatele vafe. Și mergeam și cumpăram o cutie mare și dădeam tuturor. Nu mi-a părut rău că nu am făcut mai multe studii, mi-a părut bine că am învățat să cânt.„, a declarat Vali Vijelie. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page