Press "Enter" to skip to content

Pedeapsă de la mama: ce a primit un student care abia se mutase la cămin. I le-a pus pe toate într-un pachet

Viața de student este visul oricărui adolescent care abia așteaptă să plece de acasă, să capete o oarecare independență și să trăiască noi experiențe. Așa a fost și pentru un băiat din SUA care abia a așteptat să se mute la cămin. Gândul că nu mai are cine să-i facă observații și că este departe de casă i-a adus multă împlinire.

Ce i-a trimis pachet o mamă fiului ei proaspăt student mutat la cămin

Băiatul de 18 ani abia se mutase la cămin și într-o zi a primit un pachet de acasă. A venit numele mamei sale și adresa casei părintești, bucurându-se la gândul că a primit mâncare. Nu mică i-a fost mirarea, însă, când a descoperit că în pachetul de la mama lui nu doar că nu se găseau alimente, ci era o surpriză neplăcută.

Mama sa îl pedepsise: în cutie se aflau gunoaie din camera băiatului.

La început am fost încântat. Era ca atunci când primești pachet de la familie, de Crăciun. Am crezut că mama mi-a trimis niște bunătăți, dar de fapt am găsit gunoaie și hârtii pe care trebuia să le arunc înainte să plec la cămin, la facultate, a spus Connor.

Care este povestea, de fapt: înainte de a pleca la faculate, mama lui l-a rugat să-și facă ordine în cameră și să arunce toate gunoaiele/lucrurile de care nu mai are nevoie. Connor a promis că se va ocupa de asta, dar nu s-a ținut de promisiune și a plecat de acasă, lăsând gunoaiele să le strângă mama lui.

Femeia a vrut să-i dea o lecție, motiv pentru care a strâns gunoaiele din camera tânărului, dar nu le-a aruncat, ci le-a pus pe toate într-o cutie de carton și i le-a trimis lui la cămin.

L-am învățat pe Connor de mic să fie ordonat, iar acum merită să fie sancționat, a spus mama băiatului.

Așa se face că în loc să primească pachet cu mâncare de acasă, așa cum s-a așteptat băiatul, a primit o cutie de carton plină cu gunoaie din camera lui.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *