Press "Enter" to skip to content

Planta banală care te scapă definitiv de furnici. Nu se vor mai apropia de casă, balcon și nici măcar nu vor mai intra în curtea ta. Crește în România și bunicii îi știau adevărata valoare

Planta banală pe care trebuie să o folosești pentru a scăpa de furnici. Acestea nu se vor mai apropia de casa sau de curtea ta.

Planta banală pe care o poți folosi pentru a scăpa definitiv de furnici în locuința ta. Acestea nu se vor apropia de casa sau de curtea ta. Crește în România și este o soluție foarte eficientă.

Planta banală care te ajută să scapi definitiv de furnici. Cum o folosești

Furnicile pot reprezenta o mare problemă atunci când apar în locuință și poate deveni o mare bătaie de cap să scapi de ele. În general, acestea sunt atrase de locurile unde există resturi de mâncare sau firimituri.

De multe ori, oamenii apelează la diverse spray-uri și soluții pentru a ține aceste insecte departe de casă. Există, de asemenea, și metode naturale de a înlătura furnicile din locuința ta.

Multe plante cresc în România și sunt foarte accesibile. Menta, de exemplu, reprezintă o soluție la îndemână atunci când ai probleme cu furnicile în casă.

Planta este foarte accesibilă și are un miros puternic, lucru care ajută la îndepărtarea furnicilor din locuință. Deși mirosul de mentă este unul plăcut pentru multe persoane, furnicile nu îl suportă.

Din cauza aromei de mentă, capacitatea de miros a furnicilor este afectată, astfel că acestea nu mai pot detecta foarte bine sursele de hrană. Este o plantă aromatică, cu miros proaspăt, și o poți aplica până când scapi definitiv de aceste insecte.

Pentru ca planta să-și facă efectul, atunci ar trebui să adaugi câteva frunze de mentă în locurile unde ai observat furnici și vrei să scapi de acestea cât mai repede. De asemenea, o variantă bună este să pui ghivece cu mentă în locuință.

Ce alte soluții naturale ajută la îndepărtarea furnicilor

În afară de mentă, mai sunt și alte soluții accesibile pe care le poți folosi pentru a scăpa de furnicile din casă. Lămâia poate fi foarte utilă din acest punct de vedere.

Pentru a ține furnicile departe, este de ajuns să adaugi câteva picături de lămâie în niște dischete demachiante. Acestea pot fi amplasate, apoi, în locurile unde sunt probleme.

O altă soluție este să folosești oțet și usturoi. Poți să pregătești o soluție pe bază de usturoi pisat, la care să mai adaugi doar apă. Amestecul trebuie pus într-un pulverizator, iar zonele afectate din casă se stropesc.

Scorțișoara este un alt ingredient care poate fi de mare ajutor în lupta cu furnicile din casă. Acest condiment poate fi adăugat în locurile în care vrei să scapi de insecte, iar efectele se vor vedea în scurt timp, notează spynews.ro.

Mai sunt, totodată, și alte condimente care te pot scăpa de furnici. Foile de dafin și piperul negre au acest efect și pot fi amplasate în locurile dorite din locuință.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page