Press "Enter" to skip to content

Prețuri exorbitante în Eforie Nord: 97 de lei pentru o porție de cartofi, ceafă de porc și doi cârnați

Sezonul estival a început cu stângul pe litoralul românesc, iar prețurile exorbitante din ultimii ani continuă să fie o problemă majoră pentru turiști. Cu toate că se așteptau la prețuri mai mici, aceștia se confruntă cu taxe colosale pentru serviciile oferite de localurile de pe litoralul românesc. În Eforie Nord, un turist a plătit 97 de lei pentru o porție de cartofi prăjiți, o ceafă de porc și doi cârnați – o sumă care pare cu adevărat exagerată pentru o astfel de comandă.

Revoltat de această situație, turistul a remarcat faptul că bonul fiscal eliberat de local nu corespundea cu comanda sa. Pe acesta era trecut un kilogram de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați, fără ceafa de porc, dar și cantități total diferite față de ce a primit clientul. Este un exemplu elocvent al prețurilor nesimțite practicate de localurile de pe litoralul românesc în această vară.

În timp ce Vama Veche se poziționează destul de modest și are plaje murdare și infrastructură precară, această stațiune reușește să atragă tineri care-și doresc să petreacă în cluburi. În această stațiune, costul unui șezlong de închiriat pentru o zi de plajă este de 60 de lei, iar pentru 50 de lei se mai poate negocia. În Mamaia Nord, administratorii de plaje și-au lăsat prețurile mai jos în acest sezon, după ce anii trecuți au fost criticați pentru tarifele nejustificate. Astfel, costul unui șezlong de închiriat pentru o zi de plajă variază între 30 și 50 de lei. În Costinești, șezlongul costă 30 de lei pentru o zi în weekend, iar pe plaja din Constanța, aceeași facilitate costă 35 de lei pe zi.

În această vară, turiștii din România se confruntă cu prețuri exorbitante și servicii sub așteptări pe litoralul românesc. Cu toate acestea, există încă localuri care oferă o experiență de calitate la prețuri accesibile. Este important ca turiștii să fie atenți la prețurile practicate și să aleagă cu grijă locurile în care își petrec vacanța.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page