Press "Enter" to skip to content

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. A fost cerută în căsătorie chiar la festival

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. Ştirista este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie, chiar la festival, de noul ei iubit. Momentul a fost împărtăşit cu prietenii virtuali, pe Instagram.

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD. Este vorba despre Roxana Hulpe, care a fost reporter timp de 10 ani, iar acum prezintă de un an și jumătate ştirile PRO TV de dimineață, în weekend. Tânăra a fost promovată la pupitrul știrilor după ce a anunțat că demisionează şi pleacă la Prima TV.

Prezentatoarea Pro TV şi-a părăsit logodnicul pentru managerul UNTOLD

Roxana trăieşte o poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care o face fericită de ceva vreme. Momentul special unde iubitul i-a oferit inelul de logodnă s-a desfășurat în locurile natale ale știristei de la Pro TV, chiar la festival, iubitul fiind manager la Untold și Neversea. Un foc de artificii a fost lansat după ce ea a acceptat cererea în căsătorie, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022.

Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Înainte de această relație, prezentatoarea de la Pro TV s-a iubit cinci ani cu chef Alex Petricean, în pandemie ei își făceau planuri de nuntă. Poreclit „DArtagnan”, bărbatul a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.

Cine este Bogdan Rădulescu?

Bogdan Rădulescu a crescut la Oradea încă de când avea un an și jumătate, dar a urmat cursurile unei facultăți din Cluj-Napoca. Timp de cinci ani a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania.

Ulterior, Bogdan Rădulescu a pornit propria afacere și a pus bazele unei firme care de câțiva ani organizează două dintre cele mai importante festivaluri din România.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page