Press "Enter" to skip to content

Prigojin mai e în viață? Mesajul înregistrat chiar de şeful Wagner: Totul este bine

Evgheni Prigojin, fostul lider al mercenarilor Wagner, a murit pe 23 august, potrivit autorităților din Rusia. Iată mesajul transmis de acesta cu doar câteva zile înainte de evenimentul tragic.

Prigojin, ultimul mesaj transmis înainte de accident

Prigojin a murit pe 23 august în presupusul accident aviatic ce a avut loc în regiunea Tver, la nord-vest de Moscova. Totuși, nu sunt puțini cei care cred că este încă în viață.

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip care pare a fi ultimul mesaj transmis de mercenar către public. Se crede că Evgheni Prigojin l-ar fi filmat în Africa, la doar câteva zile înainte de presupusa moarte.

Subiectul ales de Prigojin pentru videoclip? Zvonurile cu privire la propria lichidare plănuită de Vladimir Putin.

Liderul grupului Wagner apare într-o mașină și este filmat din mers. Acesta susține că mesajul transmis este pentru „cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu”. Acesta localizează și temporal mesajul, el susține că „este weekend, a două jumătate a lunii august”.

Potrivit publicației din Belarus NEXTA, metadatele videoclipului ar fi fost șterse.

Mesajul propriu-zis transmis de liderul Wagner

Videoclipul este foarte scurt, durează 26 de secunde. Prigojin a ales să îi liniștească pe cei care erau îngrijorați că va fi lichidat. Totodată, s-a adresat și celor care considerau că era deja mort la acea vreme. Iată scurta declarație:

„Pentru cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu, ce mai fac, și așa mai departe, le spun: este weekend, a două jumătate a lunii august 2023, sunt în Africa.

„Fanii” vorbesc despre lichidarea mea, despre viața mea privată, veniturile mele sau altceva, le spun că, de fapt, totul este bine”, a precizat liderul mercenarilor.

Potrivit presei internaționale, videoclipul ar fi fost filmat în jurul datelor de 18-19 august 2023, cu doar câteva zile înainte de prăbușirea avionului.

Vă amintim că Prigojin a fost înmormântat marți, 29 august, în cimitirul Porohovskoe din orașul său natal, Sankt Petersburg. La ceremonia de înmormântare au participat doar apropiații și familia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page