Press "Enter" to skip to content

Primele imagini cu Dinu Maxer și noua lui iubită. Ada seamănă leit cu Nicoleta Luciu

Primele imagini cu Dinu Maxer și noua lui iubită. Se pare că artistul a dat-o uitării pe fosta lui soție, de care s-a despărțit recent după 18 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii și locuiesc în același bloc.

Primele imagini cu Dinu Maxer și noua lui iubită. Bărbatul a trecut recent printr-un divorț și se pare că nu mai există cale de împăcare cu Deea, mama copiilor. Fiecare acum încearcă să își refacă viața personală cu o altă persoană.

Primele imagini cu Dinu Maxer și noua lui iubită

Surse apropiate din anturajul lui Dinu Maxer spun că bărbatul și-ar fi refăcut deja viața personală, de câteva săptămâni, alături de o domnișoară brunetă, înaltă, cu bustul generos, care seamănă perfect cu Nicoleta Luciu.

Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat persoane apropiate artistului pentru Click.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page