Press "Enter" to skip to content

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Cum arată partenera juratului de la Chefi la cuţite

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România, însă şi-a ţinut familia departe de lumina reflectoarelor, mai ales pe partenera lui, care îi este alături de aproximativ 33 de ani.

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuţite nu și-a expus viața personală în fața publicului aproape deloc, ba chiar și-a ținut și căsnicia departe de ochii curioșilor. Bucătarul a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că între el și partenera lui de viață a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au cu ce să se mândrească, pentru că au împreună doi copii, Iulian și Miruna.

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea

Ei bine, dacă vă întrebaţi cum arată soţia lui Bontea, misterul a fost desluşit. Cei doi soți au fost surprinși de Spynews.ro la cumpărături, în timp ce se plimbau prin mai multe magazine. După ce s-au bucurat de o sesiune de shopping la mall împreună, au comandat mini burgeri de la un restaurant. Sunt foarte atenți unul cu celălalt şi au grijă să petreacă timp împreună, chiar dacă exista perioade când le este mai greu, din cauza programului încărcat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page