Press "Enter" to skip to content

Probleme mari pentru Dani Oţil! Vedeta de la Antena 1 e cu sufletul la gură. Ce au păţit soţia şi copilul acestuia

Gabriela Prisăcariu și băiețelul ei se confruntă cu probleme de sănătate, la câteva săptămâni după ce -au contractat o răceală severă, care se pare a revenit. Soția lui Dani Oțil este nevoită să mai petreacă ceva timp acasă, așa că, nu a putut să fie prezentă nici în cadrul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, dar și fiul celor doi, Luca Tiago, au răcit în urmă cu câteva zile, și nici acum nu și-au revenit.

„A, da. Am răcit foarte tare. Mai întâi a făcut bebe muci, apoi am făcut și eu muci. După a făcut iar el, suntem praf. Avem niște nopți grozave. Am nevoie de foarte multă cafea”, spune soția lui Dani Oțil, pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a lipsit de la rubrica de Stil a emisiunii matinale

În fiecare joi, Gabriela Prisăcariu este prezentă la matinalul Neazta cu Răzvan și Dani, acolo unde participă la rubrica destinată stilului, a Ellidei Toma. Acum, soția lui Dani Oțil trebuie să mai petreacă ceva timp acasă, așa că a lipsit din ediția de joi a emisiunii.

Recent, Dani Oțil declara că a găsit o bonă pentru copilul lor, dat fiind faptul că Gabriela dorește să revină la proiectele sale din televiziune.

„Cu bonele nu e ca în filmele americane: au 20 de ani și arată într-un mare fel. (…). Eu am mers pe Chișinău, am ales o femeie care a trecut prin multe lucruri și suntem mândri de ea”, spune Dani Oțil, chiar în emisiunea matinală de astăzi.

Soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel, iar numele său a fost greu de ales. Dani Oțil și soția sa, Gabriela, au devenit părinți pe 11 septembrie 2021.

Soția lui Dani Oţil a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care își ține fiul în brațe, în dreptul căreia a scris cuvintele: „M-am topit…”

Dacă mămica a fost mai deschisă în a-și arăta fericirea și a oferit primele detalii despre micuț, Dani Oțil doar a repostat story-ul în care a fost etichetat de ea. Prezentatorul de televiziune se pare că trăiește altfel aceste clipe și doar se bucură de minunea care a ajuns în viața lor.

Legat de numele dat fiului lor, Dani Oțil recunoștea că i-a fost greu să aleagă.

„Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheamă tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten a scris pe fișele lui copilul fără nume. Acum, posesorii de câini nu le mai pun nume câinilor gen Rex, ci acum îi numesc Arthur. ”, spunea Dani Oțil, în emisiunea sa.

Cunoscutul prezentator Tv a recunoscut că în perioada adolescenței se trezea extrem de greu dimineața. În prima jumătate de oră, abia se putea mișca. După ani de zile, Dani Oțil a ajuns în aceeași situație. De aproape 14 ani de când realizează matinalul de la Antena 1 se trezește în fiecare zi dis de dimineață.

„Nu știu cum s-a întâmplat, dar îmi aduc aminte că cel mai urât lucru din viața mea când trebuia să merg la școală era trezitul de dimineață. Nu mă puteam mobiliza în prima jumătate de oră. În liceu mi-am jurat că nu o să mă mai trezesc de dimineață. Că o să învăț o meserie, că o să mă țin de carte, iată că la 42 aproape mă trezesc iar devreme”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Prezentatorul le-a mai dezvăluit telespectatorilor că i-a făcut o promisiune fiului său. Abia așteaptă ca Luca Tiago să meargă la grădiniță și la școală, așa se vor trezi amândoi cu noaptea în cap.

„Am făcut un legământ cu bebelușul de dimineață pentru că are o perioadă de când se trezește la 6. Abia aștept să-l chinui cu trezitul de dimineață, ca să fim 2”, a spus prezentatorul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page